Trött på papperskopior? Nu finns en smart tjänst

Slipp alla pärmar och tröttsamma rundor till kopiatorn. Låt mjukvara göra jobbet med leverantörsfakturor och attestflöde. Ju fler fakturor, desto större nytta har du av Centsoft Invoice.

Visma Spcs samarbetar med Centsoft som effektiviserar och skapar flow i hela flödet kring leverantörsfakturor och attest. Centsoft passar kunder som har minst 500 leverantörsfakturor per år eller flera medarbetare som ska godkänna och attestera. 

– En fördel är att alla medarbetare kan hantera alla leverantörs- och attestflöden. Jämfört med pappersfakturor blir det också en besparing med i genomsnitt 50 kronor per faktura, säger Christoffer Hartung, vd, Centsoft.

Enkelt att attestera leverantörsfakturor 

Centsoft känns väldigt enkelt att attestera i och arbeta med - kanske just för att tjänsten använder artificiell intelligens. Det blir ett "wow".
– Centsoft letar mönster och ord i fakturabilderna och kan utifrån tidigare konteringar och fakturor göra konteringsarbetet åt er. Skämtsamt kallar vi den extratjänsten för "automagisk kontering".

Själva bokföringen sker inte i Centsoft utan i bokföringsprogrammet. Tjänsten är helt integrerad med Visma eEkonomi och Visma Administration men fungerar med de flesta leverantörer av ekonomisystem. För de inkommande fakturorna byts bara Visma Autoinvoice ut mot Centsoft. 

Centsoft funkar med Visma Administration och Visma eEkonomi - Se ett inspelat webbinarium (13 minuter)

8 korta om Centsoft Invoice

 Du kan scanna in leverantörsfakturan
 Vy och översikt för dig som jobbar med ekonomi
 Förenklar arbetet med konteringar
 Vy för Attestanter
 Du kan bygga attestflöden
 Koppling till Visma Administration och Visma eEkonomi
 Artificiell intelligens
 Följesedel i Visma Administration

Karl Ragneby, golfpro, och hans redovisningsbyrå Baks&Co använder Centsoft. Här är Karls upplevelse av det: 

 Vill du läsa mer om fakturering? Vi har samlat tips, inspiration och information på ett ställe. Besök Allt om fakturering!

4,1/5 - 13 röster

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi