Visma + Rillion One

Ett modernt system som automatiserar hanteringen av leverantörsfakturor.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Scanning av leverantörsfaktura

Skanning, tolkning & attest

Rillion One (f.d. Centsoft Invoice) hjälper er att effektivisera hanteringen av leverantörsfakturor. Vare sig ni idag jobbar helt pappersbaserat eller använder ett EFH-system kan vår lösning ge er ännu högre effektivitet och bättre åtkomst till er viktiga information.

Rillion One erbjuder olika typer av tolkningstjänster för att ni ska få tid över till roligare och bättre investerad arbetstid. Vill ni skanna själva eller vill ni att vi gör det jobbet åt er?

Med en unik integration till tolkning i molnet så är Rillion One det enda program ni behöver logga in i för att godkänna era leverantörsfakturor innan de bokförs i Visma eEkonomi eller Visma Administration.

Eller varför godkänna alls – skapa ett regelverk i Rillion One för att automatiskt kontera och attestera era återkommande fakturor. Oavsett om alla fakturor attesteras av samma person eller om ni har de mest avancerade attestflöden så kan vi anpassa Rillion One till just er. När ert företag sedan växer hjälper vi er med de förändringar ni behöver.

Snabbare arbetsflöde
Rillion One effektiviserar arbetsflödet från att era leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i ekonomisystemet.

Sänk kostnaderna
Skanna in era fakturor direkt in till Rillion One och ni kommer inte behöva knappa in fakturan i ekonomisystemet eller söka efter den i pärmar.

Åtkomst överallt
Rillion One ger dig enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen. Fungerar självklart även på Mac. Ni kan smidigt och enkelt logga in och söka fram era tidigare fakturor vart ni än befinner er.

Rätt info till rätt person
Med anpassade profiler för olika personer på företaget skapar man enkelt behörigheter som ger tillgång till korrekt information.

Inga förlorade fakturor
Med Rillion One får ni snabbt en kontroll på hela ert flöde för leverantörsfakturor. Rillion One minimerar risken att fakturor går förlorade i attestflödet och att betalningar blir försenade.