Mot en grönare framtid

Som en ledande mjukvaruleverantör har vi möjligheten och ansvaret att göra morgondagen bättre än gårdagen.

Hållbarhetsstrategi

De val vi gör i dag formar morgondagens värld. Klimatförändringar, befolkningstillväxt och en ökande urbanisering förändrar landskapet och förväntningarna på transporter och infrastruktur. Vi måste därför överväga – i allt vi gör – hur vi kan minska vår klimatpåverkan, använda världens resurser mer effektivt och bedriva affärer på ett mer ansvarsfullt sätt. För oss på Visma är det viktigt inom vår egen verksamhet men också hur vi kan hjälpa våra kunder med en hållbar framtid.

I vår verksamhet

För oss på Visma Spcs är hållbarhet en naturlig del av alla beslut som vi tar varje dag på jobbet.

För våra kunder

Vi ser positivt på teknik och tror att teknisk innovation kommer att bidra till en bättre värld på både stora och små sätt.

Att vi reser på ett grönt sätt, använder grön el ser vi som hygienfaktorer på Visma Spcs. Som mjukvaruleverantör är det med våra kunder vi kan göra skillnad på riktigt.

Många småföretagare saknar idag en plan för hållbarhetsarbete. Och här kan vi göra skillnad genom att sprida kunskap till våra kunder, men också ge förutsöttningar genom våra digitala produkter och tjänster.

"Hållbarhetsarbetet är inget som sker någonstans. Det sker överallt hela tiden. Vi på Visma Spcs ser det här som ett stafettlopp där alla är fullt ansvariga för sin del av loppet, och vi kommer aldrig i mål om någon inte springer sin sträcka."

Jens Ahlstrand, Executive Support, Visma Spcs