Visma Spcs

Vår ledningsgrupp

Lär känna alla som är med i vår ledningsgrupp

Charlotte von Sydow

Charlotte von Sydow

Vd

"Jag brinner för företagande och jämställdhet! Jag strävar att alltid vara tillgänglig för både våra kunder och medarbetare"


Hur länge har du arbetat på Visma Spcs?

Jag började på Visma Spcs i novemer 2016, då som Head of Business Support. Året efter, i juli 2017 fick jag utöver min tjänst som Head of Business Support också ansvaret som HR Chef. I mars 2019 tillträdde jag som Vd. 

Fun fact

När jag inte jobbar så är jag med mina tre barn, och vi gillar att äta gott och resa.

Jens Ahlstrand

Jens Ahlstrand

Executive Support Manager

"Jag brinner för att vi ska vara en arbetsplats i världsklass med de bästa och mest engagerade medarbetarna. Jag är helt övertygad om att det är nyckeln till att fortsätta skapa värde för våra kunder!"


Hur länge har du arbetat på Visma Spcs?

Jag har jobbat på Visma Spcs sedan maj 2016.

Fun fact

Jag är nog den enda svensken som inte spelar padel.

Kajsa Lüning

Kajsa Lüning

Head of HR & Workplace Experience

"Alla kan växa, utvecklas och ta sig an en ny utmaning eller riktning i yrkeslivet. Vad ska du bli när du blir stor? När du växer, växer Visma"


Hur länge har du jobbat på Visma Spcs?

Jag började jobba på Visma Spcs år 2020.

Fun fact

Jag har bytt sport, från att ha haft tävlingslicens som hoppryttare i nära 30 år så är jag från och med 2023 medlem i en skidklubb och ska starta mitt första längdskidlopp.

Linda Olsson

Linda Olsson

Head of Sales & Marketing

"Jag älskar att vi varje dag hjälper nya företagare och redovisningsbyråer i Sverige att få en effektiv administration med hjälp av våra lösningar. Det ska vara enkelt att driva företag och vi ser till att det blir just enkelt."


Hur länge har du jobbat på Visma Spcs?

Jag har jobbat på Visma Spcs sedan 2015. Jag har haft olika roller såsom Key Account Manager, Försäljningschef för våra byråer, Affärsområdeschef Byrå och nu som övergripande ansvarig för vår marknad och försäljning.

Fun fact

Jag har spelat volleyboll på elitnivå i Sverige och på universitet i USA

Malin Hellborgsson

Malin Hellborgsson

Head of Customer Success

"Att vara en arbetsgivare där medarbetare trivs, mår väl och ges möjligheten att utvecklas, det brinner jag oerhört mycket för. Nöjda medarbetare - det är hela basen till att vi ska kunna leverera en kundservice i världsklass!"


Hur länge har du jobbat på Visma Spcs?

I 27 fantastiska år,  ekonomi-assistent, support-tekniker, team manager i olika team, department manager och nu head of CS

Fun fact

Har under senaste året verkligen blivit en biten vandrare, där den längsta dagsturen landat på 2,8 mil. Ett underbart sätt att upptäcka platser och se det man annars inte hade fått se!

Mathias Vahlgren

Mathias Vahlgren

Head of Products

"Jag älskar verkligen att bygga saker. Det är bland det häftigaste jag vet att vara med när en tjänst eller funktion växer fram, för att sen se den användas och vara omtyckt av våra kunder och användare.


Hur länge har du arbetat på Visma Spcs?

Jag började på Visma Spcs i februari 2009. Amazing vad fort det har gått! Jag började som produktägare för Visma Byråstöd och var sedan med och tog fram efterträdaren Visma Advisor. Under några år jobbade jag även som Team Manager för ett par utvecklingsteam. Sedan början av 2019 har jag jobbat som utvecklingschef. .

Fun fact

Jag gillar att laga mat och så kör jag "Inget stoppar oss nu" med Black Jack på karaoke alla dagar i veckan om ni bara frågar mig.

Patrik Cardell

Patrik Cardell

Business Development Manager

"Min passion är företagande och framförallt småföretagande. Jag älskar att hitta lösningar som hjälper våra kunder att driva sina företag ännu mer effektivt. När vi kan förenkla arbetsmoment eller ännu hellre ta bort dem genom att erbjuda smarta tjänster så bidrar vi till att skapa mer värde för alla entreprenörer i Sverige."


Hur länge har du jobbat på Visma Spcs?

Min resa på Visma Spcs började för mer än 20 år sedan och jag har haft förmånen att ha flera olika roller inom försäljning och affärsutveckling. Så med lite undantag för uppdrag inom Försvarsmakten har jag jobbat med ekonomi och löneprogram sen innan Millennieskiftet.

Fun fact

När jag var ung spelade jag mycket bangolf, men var inget vidare på att slå raka slag. Så jag blev väldigt bra på att räkna ut med vilken vinkel jag kunde valla bollen med istället.
Det gäller att alltid jobba med det du är riktigt bra på. 

Robin Lexander

Robin Lexander

Head of finance, analytics & legal

"I min roll brinner jag för att navigera organisationen och dess kärnprocesser. Jag vill skapa en serviceorganisation som tar en aktiv del i vår verksamhetsstyrning, och som vägleder och utmanar organisationen genom data. Helt enkelt att hjälpa Visma framåt genom att vara utmanande och tillse att vi kan ha ett snabbt faktabaserat beslutsfattande. Min organisation strävar efter att vara värdeskapare i alla aspekter, tider och situationer genom att ge insikter, begränsa risker och tillse att vi fokuserar på rätt saker."


Hur länge har du arbetat på Visma Spcs?

Jag har arbetat på Visma sedan april 2021, då jag började i en roll som ansvarig för vår finansavdelning och vår legal & compliance avdelning. Sedan september 2022, utökades mitt ansvarsområde till att också omfatta ansvar för vår avdelning som hanterar kundadministration och avdelningen för analytics. 

Fun fact

Jag är en riktig vattenmänniska, jag älskar allt som har med vatten att göra. En dag med båtar, fiske och bad med familjen är min definition av den perfekta dagen. 

Roger Andersson

Roger Andersson

Head of Technology

"Jag brinner för att vi ska bygga grymma tekniska lösningar som våra kunder älskar. Att vi utmanar varandra till att hela tiden bli bättre. Att våra medarbetare tycker att Visma Spcs är det absolut bästa stället att jobba på."


Hur länge har du arbetat på Visma Spcs?

Jag har jobbat på Visma Spcs sedan 2014. Blev anställd som systemarkitekt för eEkonomi, och sedan kombinerad roll som systemarkitekt och Team Manager för Tech teamet. Mellan 2019 och 2023 hade jag rollen som Development Manager. Sedan mars 2023 har jag antagit rollen som Head of Technology. Det innebär att jag fokuserar mycket på ny teknik och hur vi kan använda den på bästa sätt till våra kunder.

Fun fact

Var en gång i tiden kungen på enhjuling. I brist på talang för skateboard så fick det bli något annat.

Jobba hos oss

Vill du jobba på Visma Spcs?

Vi söker alltid nya stjärnor. Klicka dig in och se vilken tjänst som passar dig.