Vilka arbetsmoment har du?

Med branschens bredaste utbud kan vi erbjuda tjänster och redovisningsprogram som stödjer redovisningsbyråns alla arbetsmoment. Nedan hittar du de processer som vi stödjer, paketerat i två paket.

Det kostnadsfria Grundpaketet ger dig som redovisningskonsult stöd i dina vanligaste arbetsmoment. Väljer du istället vår kompletta lösning så tillkommer även funktionalitet för rapportering, uppföljning och lön. Som kund hos oss så får du alltid hjälp att komma igång, uppföljning och fri support.

Klicka i Grundpaket eller Komplett och se vilka arbetsmoment vi stödjer. 

Beställ de grundläggande programmen kostnadsfritt till redovisningsbyrån. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde med redovisning online. Se nedan.

GRATIS
Utöka grundpaketet och få tillgång till redovisningsbranschens bredaste utbud där du själv väljer hur du vill jobba – traditionellt eller på webben. Kontakta oss så presenterar vi den kombination av program som passar din redovisningsbyrå.

Från 940:-/månad
Registrera kvitto/faktura
Bokföra kvitto/faktura
Attestera kvitto/faktura
Betala
Bokföra betalning
Offert, order, tidsregistrering
Faktura/bokför
Skicka faktura
Status och påminnelser
Inbetalningar
Budget och rådgivning
Kommunikation
Avstämning & Analys
Rapporter, Skatt & Bokslut
Revision
Kunder och uppdrag
Resursplanering
Tidsregistrering
Faktura/följa upp
Kundportal
Tid och utlägg
Attest
Lönekörning /utbetalning
Lönespecification
Årsavstämning

Du får en del av intäkterna

För att ställa om till en digital tid måste även fler kundrelationer bli digitala. Därför stannar inte vårt arbete vid kostnadsfria programvaror för din redovisningsbyrå. Vi lanserar även en modell där du får tillbaka en del av intäkterna för varje Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt som dina kunder väljer att använda. Dessutom får du en del av transaktioner som dina kunder gör med Visma AutoInvoice.

Du spar inte bara tid, med digitala samarbeten tjänar du mer pengar.

Kontakta oss

Framtiden ställer stora krav men innebär också stora möjligheter. Vi hjälper dig att dra nytta av ny teknik och ser till att du använder din kompetens för att skapa mervärde för dina kunder.

kontakta mig

 

Aktuellt

Visma Accounting Awards 

Vilken magisk stämning när Visma Accounting Awards delades ut! Vinnare i kategorin Företagarnas pris blev Lamooi Accounting i Stockholm och Medarbetarnas pris gick till Revisionären i Piteå.

Till prisminglet 

Gå ett webbinarium

Ett effektivt sätt att lära sig. Lär dig ett helt nytt program eller jobba smartare och spara tid i det gamla. Delta enkelt via din dator - eller mobil. Utbudet av webbinarier växlar över året, så håll koll.  

Aktuella webbinarier

Byråpodden

Byråpodden startades 2016 och den vänder sig till alla redovisningskonsulter som vill driva en modern byrå. Inspiration och kunskap utlovas för dig som gillar att lyssna. 

Lyssna på Byråpodden

 

Utbildningar

Oavsett om du är nybörjare eller om du har arbetat länge med våra tjänster så har vi en utbildning som kan passa dig som redovisningskonsult. Hitta rätt utbildning för dig och bli effektivare.

Hitta din utbildning

 

Dina spellistor på Youtube 

Vill du effektivisera fullt ut är spellistorna Advisor och Advisor Period & År helt rätt. Vill du komma igång med tjänster i mobilen - testa spellistan "Samarbeta effektivt med dina kunder".  Vill du byta till fastpris och sätta mål för din byrå? Ta "Affärsutveckling för redovisningsbranschen". 

Youtube

Missa inget viktigt! Få nyhetsbrevet 

Tillsammans når vi längre. Det här är nyhetsbrevet för dig som vill ha koll på branschen och bli uppdaterad på lagar och skatteregler. Du får även kundreportage och tips för en skön vardag. Nyhetsbrevet är gratis och du kan avsluta din prenumeration när du vill.


Ja tack!