Affärssystem - hantverkare & byggbranschen

Anpassade verktyg för dig inom bygg

Få bättre kontroll och ett bra flöde på dina projekt, bokföring och löneutbetalning. Du betalar bara för det du behöver.

Bokföring & fakturering för bygg & hantverkare

Ett affärssystem – betala för det du använder

Ett smidigt affärssystem för byggbranschen innebär att du får full koll från första offerten till kunden, genom hela projektet med tydliga arbetsordrar och resursplanering, till fakturering och bokföring, ända ner till löneutbetalningen. Allt det får du med vårt affärssystem för byggföretag.

Det behöver inte ens bli särskilt dyrt. Vi hjälper dig att plocka ihop de delar som just du behöver för att sköta din administration och du betalar bara för det du behöver just nu. Välj och vraka bland bokföring, fakturering, lön, deklaration, tid- och projekthantering. Du kan även koppla på tilläggsprogram från andra leverantörer.

Effektiv projektplanering

Allt för byggbranschen i ett affärssystem

Smart system för projekt- och resursplanering

För dig inom hantverk eller med byggföretag är det superviktigt att ha koll på projekt och resurser. Med vårt affärssystem för byggbranschen får du full kontroll på riktigt. Planera dina resurser, tillgänglighet och administrera projekten med stor flexibilitet.

I systemet för resursplanering kan du planera in tid på projekt, arbetsordrar, affärsmöjligheter, interntid, semester och frånvaro. Projektöversikten ger dig tydlig koll på lönsamheten och resultatet och du följer upp säljprocessen med offerter och status på möjliga affärer. Med det här systemet hamnar inget mellan stolarna. 

Bokföring & fakturering på autopilot

För byggföretag är det kritiskt att fakturorna blir rätt. Med färdiga fakturaunderlag från tidrapporteringen blir det enkelt att skicka iväg fakturorna digitalt i systemet med ett par klick. Med koppling till banken sköts det mesta av bokföringen automatiskt. Eftersom du fotar eller läser in underlag tolkar systemet informationen och ger färdiga bokföringsförslag. Med bankkoppling kan transaktionerna på bankkontot stämmas av ner på öret och majoriteten av händelserna bokförs då helt automatiskt.

Löneutbetalning - enkelt

Oavsett om du har anställda eller är själv på ditt byggföretag behöver lön betalas ut. När system snackar med varandra behöver du knappt bry dig om lönen, det fixar sig själv. När anställda redan rapporterat sin arbetade tid, frånvaro och utlägg är underlaget klart och redo att betalas ut!

Smarta integrationer för dig inom byggbranschen

Det finns oändliga möjligheter i våra system. Här kan du se alla våra integrationer

Affärssystem

För byggbranschen

Snacka med oss för att hitta din kombination. Du betalar bara för det du behöver.

  • Bokföring & fakturering
  • Tid- & projekthantering
  • Lön & utlägg
  • Skatt & Bokslut
  • Hundratals integrationer

Affärssystem direkt i fickan

Personalen får sin arbetsorder med tydliga instruktioner i mobilen. Hantera checklistor/uppgifter, vägbeskrivning, kontaktuppgifter. Skulle det uppkomma ÄTA-arbeten är det enkelt att fota avvikelsen och skapa en arbetsorder av denna, direkt på plats, samt rapportera tid mot den i mobilen.

Anställda registrerar sina tider och utlägg enkelt direkt i mobilen innan de attesteras. Som administratör har du stenkoll på medarbetarnas schema, arbetad tid och utlägg. Alla kvitton fotas och registreras direkt i mobilen. Välj sen om det ska debiteras kund eller läggas på lönen.

Öresunds Håltagning

Öresunds Håltagning -

Även om Fieldly och Visma eEkonomi är olika typer av program så är den största vinsten med integrationen att man kan göra allt som krävs vare sig det är digitalt, via mobil eller dator. Stora delar av pappersruljansen försvann över natten när vi började köra det digitalt, och det skalar ner det manuella skrivandet på papper.

Veronica Hellström

MH Entreprenad

 Veronica Hellström  - MH Entreprenad

Vi använder både tid- och projekthanteringen, bokföring och fakturering, och lönehanteringen. Användarvänliga och smidiga program med många bra funktioner som uppdateras kontinuerligt. Appen är ett bra hjälpmedel för vår verksamhet då vi har många av våra anställda som arbetar ute på olika projekt!

Rickard Fröier

Fröier Måleri AB

Rickard Fröier - Fröier Måleri AB

Det är supersmidiga lösningar, och du kan knappt misslyckas! Jag skapar projekt och lägger in alla tider och material när jag är hos kund. Sedan synkas det smidigt till min bokföring så att jag kan fakturera kunden för exakta timmar.

Vi finns här för dig, vill du ha hjälp?

Vill du veta mer om hur vårt affärssystem för bygg och hantverkare kan hjälpa dig? Ring oss eller maila oss så hjälper vi dig.

0470-70 61 00

[email protected]
Affärssystem, bygg & hantverkare – system & verktyg för byggare

Alltid med Visma Spcs