Projektverktyg - bygg & hantverk

Planering som lägger projekt-pusslet

Med smart projektplanering får du ett bättre flöde på dina projekt, bokföring och löneutbetalning. Betala bara för det du använder.

Allt i ett projektverktyg

Betala bara för det du använder

Ett riktigt smart projektverktyg gör att du enkelt får en tydlig överblick över alla dina projekt, ordrar och resurser. Men som också gör det tråkiga mycket enklare, till exempel att både bokföra och betala ut lön. Allt för att du ska kunna fokusera på din passion - ditt företag.

Skapa ditt egna anpassade affärssystem för bygg med de funktioner du är i behov av, så slipper du betala för sånt du inte använder. Snacka med oss och berätta hur din vardag ser ut så ska vi se till att ni ska komma igång med er projektplanering direkt.

Hela rubbet i ett projektsystem

Riktig projektplanering

Att ha koll på projekt och resurser är A och O för dig som arbetar med bygg. Med vårt verktyg får du en klar överblick över både projekt och resursplanering. I resursplaneringen kan du planera in tid på projekt, arbetsordrar, affärsmöjligheter, interntid, semester och frånvaro. Men du får också koll på hela säljprocessen, från första kontakt och färdiga offerter, till signerad affär och första fakturan. På så sätt hamnar ingen affär mellan stolarna och ni har full koll på hela projektet. Du kan komma igång redan idag!

Bokföring & fakturering för byggbranschen

För företag inom bygg är det otroligt viktigt att fakturera rätt, så att inga timmar missas. Utifrån projektet blir fakturaunderlaget redan klart, så det är bara att skicka iväg fakturorna digitalt med några enkla klick. Kopplingen till banken gör dessutom att bokföringen blir automatisk, eftersom du bara fotar underlaget och får färdiga bokföringsförslag. Transaktionerna stäms av och händelserna bokförs direkt.

Löneutbetalning - enkelt

Har du anställda eller jobbar själv på ditt företag? Spelar ingen roll. Det är lika enkelt att betala ut lön oavsett hur många anställda ni är. Projektet kan skapa ett färdigt löneunderlag och du betalar ut lönen direkt. Och detta kan du göra närsomhelst under månaden, du behöver inte planera detta till strax innan lönedag.

Smarta integrationer för dig inom byggbranschen

Det finns oändliga möjligheter i våra system. Här kan du se alla våra integrationer

Affärssystem

För byggbranschen

Snacka med oss för att hitta din kombination. Du betalar bara för det du behöver.

  • Bokföring & fakturering
  • Tid- & projekthantering
  • Lön & utlägg
  • Skatt & Bokslut
  • Hundratals integrationer
Projektverktyg i mobilen

Alla projekt i fickan

Med mobilen nära till hands blir det enkelt för anställda att planera sin tid och sina projekt. I mobilen kan de både registrera tid, utlägg, traktamente men också sköta sin ÄTA-hantering. Fota avvikelsen direkt och skapa en arbetsorder som kopplas till projektet.

Registrera enkelt på lönen eller projektet

Anställda kan enkelt skapa sin tid- eller utläggsrapport direkt i mobilen efter avslutat pass innan de skickas för attest. Välj sen om det ska läggas på projekt och debiteras kund eller om det ska läggas direkt på lönen. Supersmidigt för dig som ska hantera all administration.

Öresunds Håltagning

Öresunds Håltagning -

Även om Fieldly och Visma eEkonomi är olika typer av program så är den största vinsten med integrationen att man kan göra allt som krävs vare sig det är digitalt, via mobil eller dator. Stora delar av pappersruljansen försvann över natten när vi började köra det digitalt, och det skalar ner det manuella skrivandet på papper.

Veronica Hellström

MH Entreprenad

 Veronica Hellström  - MH Entreprenad

Vi använder både tid- och projekthanteringen, bokföring och fakturering, och lönehanteringen. Användarvänliga och smidiga program med många bra funktioner som uppdateras kontinuerligt. Appen är ett bra hjälpmedel för vår verksamhet då vi har många av våra anställda som arbetar ute på olika projekt!

Rickard Fröier

Fröier Måleri AB

Rickard Fröier - Fröier Måleri AB

Det är supersmidiga lösningar, och du kan knappt misslyckas! Jag skapar projekt och lägger in alla tider och material när jag är hos kund. Sedan synkas det smidigt till min bokföring så att jag kan fakturera kunden för exakta timmar.

Vi finns här för dig, vill du ha hjälp?

Vill du veta mer om hur vårt affärssystem för bygg och hantverkare kan hjälpa dig? Ring oss eller maila oss så hjälper vi dig.

0470-70 61 00

[email protected]
Affärssystem, bygg & hantverkare – system & verktyg för byggare

Alltid med Visma Spcs