Ditt program har slutat fungera
Windows 7

Dags att uppdatera din dator

Får du meddelande om att ditt program har slutat att fungera beror det förmodligen på att du sitter i en dator med för gammalt operativsystem. För alla lokalt installerade produkter krävs Windows 10 eller nyare.

Visma Spcs Systemkrav »

Vanliga frågor och svar

Felmeddelandet: *programnamn* har slutat fungera beror på att du arbetar i ett för gammalt operativsystem. Uppdatera operativsystemet på din dator så kan du fortsätta arbeta i ditt program.

Vi har motsvarande program i molnet. Kontakta oss så hjälper vi dig till vad som passar bäst för dig!

Företagare: 0470-706100

Byrå: 0470-706160

Vi tror att Microsoft har gjort en uppdatering som påverkar även Windows 7.

Både Microsoft och Visma Spcs slutade stödja Windows 7 i januari 2020.

Nyfiken på våra webbaserade lösningar?

Vi hjälper dig hitta motsvarande program på webben. Ring oss så berättar vi mer!

Företagare: 0470-70 61 00

Byrå: 0470-70 61 60