Visma Förening

Visma Förening kommer att utgå

Visma Förening kommer att utgå ur vårt sortiment och lämnar plats åt Visma eEkonomi för föreningar. På den här sidan kan du läsa mer!

Sista året med Visma Förening

Det har blivit dags att säga hej då till vårt program Visma Förening som kommer att utgå ur vårt sortiment den 31 december 2023. Från och med 1 januari 2024 avslutas ditt serviceavtal och du kommer inte längre ha tillgång till support och dina tjänster som är kopplade till ditt program. 

Idag

Se över hur föreningen ska hantera sin bokföring framöver

Vilket behov har er förening? Kan du sköta ekonomin var och när du vill? Ska fakturorna skickas digitalt istället för via papper? Är det viktigt att bokföringen sköts automatiskt? Är ni flera som vill se hur det går för föreningen?

Fundera redan nu på hur din förening ska hantera bokföringen och när ni ska byta. Det kanske är dags att effektivisera ekonomiarbetet? Behöver du lyfta detta och få ett beslut av styrelsen i din förening, har vi tagit fram en pdf som du kan ta hjälp av för att visa vad Visma eEkonomi är och vad ni får i det paketet som vi valt att kalla Visma eEkonomi för föreningar. Det här är Visma eEkonomi för föreningar (pdf) »

Prata med oss, ring 0470-70 61 00 så hjälper vi dig vidare.

Vi rekommenderar Visma eEkonomi för föreningar

Du har väl inte missat vårt webbaserade bokföringsprogram Visma eEkonomi för föreningar, som är vårt mest köpta program bland föreningar. Vårt unika paketerbjudande för föreningar gör livet som kassör enkelt. För 119 kr/månad exkl. moms får du mer automatisk bokföring, obegränsat antal användare, hantering av arvoden mm.

Visma eEkonomi för föreningar

Nyfiken på våra ekonomiprogram?

Ring oss på 0470-70 61 00 eller se vår demofilm »  

Du kanske vill byta på en gång? Fyll i formuläret och beställ direkt »

Byt bokföringsprogram

Flytthjälp

Det är enklare än du tror 

Vi hjälper dig med flytten och vi bjuder dig på en gratis kom-igång utbildning i Visma eEkonomi för föreningar. Det ger dig helt enkelt en rivstart.

Hur flytten går till och hur du laddar upp säkerhetskopian kan du läsa mer i vår steg-för-steg-guide.  

  Vanliga frågor

  Hur länge kan jag använda Visma Förening?

  Version 2022.0 är den sista versionen av Visma Förening, och du kommer inte att få tillgång till fler versioner efter denna.  Från och med 1 januari 2024 är ditt serviceavtal avslutat och du har inte längre tillgång till support. Även dina tjänster som är kopplade till ditt program avslutas i samband med detta. 

  När på året passar det bäst att byta?

  Du kan byta när som helst på året. Det spelar ingen roll var du är i ditt räkenskapsår. 

  Vad behöver jag göra?

  Du behöver bestämma hur du ska hantera bokföring och fakturering efter 31 december 2023. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt ekonomiprogram för dig: 0470-70 61 00.

  Ditt avtal på Visma Förening avslutas 31 december 2023.

  Hur går flytten till och hur kommer jag igång i Visma eEkonomi för föreningar?

  Det lättaste sättet att komma igång är att låta oss hjälpa dig, kostnadsfritt såklart. Vi hjälper dig med att föra över dina uppgifter från Visma Förening och att komma igång med Visma eEkonomi. Hur flytten går till och hur du laddar upp säkerhetskopian kan du läsa mer i vår steg-för steg-guide.

  De uppgifter som kommer att föras över till Visma eEkonomi är föreningsuppgifter, medlemmar/kunder, leverantörer, artiklar, obetalda kundfakturor (kundreskontraposter), obetalda leverantörsfakturor (leverantörsreskontraposter) och en sie-fil för de två senaste bokföringsåren.

  Kika gärna på vårt inspelade webbinarium just för dig som ska börja använda Visma eEkonomi för föreningar.

  Vad bör jag tänka på innan jag byter?

  Det finns några punkter som kan vara bra att gå igenom innan du byter till Visma eEkonomi. Om du följer checklistan Att tänka på när du byter till Visma eEkonomi kommer ditt programbyte att gå smidigt och lätt.

  Byta ditt löneprogram?

  Vill du samtidigt passa på att byta ditt löneprogram?

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för den bästa lösningen: Byt till Visma Lön Smart »