Ny startsida i ditt program

Snart släpper vi en ny version av startsidan i ditt program. Du kommer att kunna jobba på precis som vanligt, även om utseendet är ovanligt. För att du ska få bekanta dig med det redan nu, ger vi dig en snabb rundtur!

Information

Ta del av nyheter om saker som berör dig och ditt arbete, och som kan vara en hjälp på vägen! Innehållet uppdateras kontinuerligt för att hålla dig uppdaterad i din vardag.

Tips & Aktuellt

Här hittar du tips för hur du arbetar smart i ditt program. Här finns både användartips, nyttiga länkar och guider för att underlätta för dig i ditt dagliga arbete! 

Artiklar

Ta del av artiklar från Vismas blogg Småföretagsliv. Här hittar du inte bara tips och inspiration utan framför allt viktig och relevant kunskap som gör vardagen lite enklare, rutinerna lite roligare och dig som företagare till en säkrare entreprenör. Trevlig läsning!

Utbildningar

De kurser, utbildningar och webbinarium som visas här är anpassade för att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper i ditt program. Är du intresserad av att lära dig mer om hur du arbetar smart i ditt program? Då rekommenderar vi dig att ta en titt på utbudet för dig i ditt program!

Rekommenderat för dig

Här hittar du bland annat tips på hur du kan förenkla ditt arbete med funktioner som finns till din produkt. Vi lyfter också olika möjligheter för dig att jobba mer digitalt!