Säga upp ditt avtal hos Visma Spcs

Vi förstår att behov förändras över tiden. Därför gör vi det enkelt för dig att kontakta oss och diskutera din förändrade situation. Vill du ändå säga upp ditt avtal finns det självklart möjlighet för det. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Visma Spcs!

Matcha mig med en redovisningsbyrå

Behöver du hjälp? Hitta din redovisningsbyrå

Behöver du ett proffs som kan bokföring, fakturering, deklaration eller kan hjälpa till med rådgivning? Vi matchar dig med Sveriges bästa redovisningsbyråer. 

Matcha mig

Har dina behov ändrats?

Prata med oss.

Har du växt ur ditt program eller känns programmet för stort för dig? Vi diskuterar mer än gärna för att skräddarsy en lösning efter ditt behov. Fyll i dina uppgifter så kontaktar en av våra medarbetare dig så snart som möjligt!

Kontakta oss

Nöjd kund-garanti

För oss på Visma Spcs är det viktigt att du som kund är nöjd med oss samt våra produkter och
tjänster. Därför ger vi dig nöjd kund-garanti. Om du mot förmodan inte är nöjd med ditt nya program får du helt enkelt pengarna tillbaka eller möjlighet att byta till en annan lösning i vårt breda sortiment.

Nöjd kund-garantin gäller i 30 dagar efter inköpet och för program och tjänster som hanterar bokföring, fakturering, löner eller redovisning. Tilläggsmoduler, transaktionstjänster, deklarationstjänster och produkter från 3:e part omfattas inte av garantin.

Nöjd kund-garanti

Vill du säga upp ditt avtal?

Tråkigt, men vi förstår.

Vi förstår att behoven hos ditt företag kan förändras över tid, därför kan du på ett enkelt sätt säga upp ditt avtal eller abonnemang. Du är alltid välkommen tillbaka till oss Visma Spcs!

Säg upp avtal Saknar du inloggning? Kontakta oss här