Boka specialisthjälp - Visma Lön Smart

Våra erfarna specialister skräddarsyr ett utbildningsupplägg och innehåll som passar dina behov och utmaningar.

Visma Lön Smart

Boka specialisthjälp

För dig som vill ha hjälp med rådgivning i specifika frågor och djupgående information hur du kan komma igång och använda olika funktioner.

Behöver du mer information? Läs vanliga frågor.

Visma Lön Smart/Visma eEkonomi

Boka kom-igång hjälp

Perfekt för dig som är ny! Du får ett skräddarsytt upplägg med genomgång av inställningar, arbetssätt och grundläggande funktioner med möjligheter för vidareutbildning.

Behöver du mer information? Läs vanliga frågor.

Det här får du med specialisthjälpen

Laptop Visma Lön Smart

Hjälp i löneprocessen

Vi hjälper dig med alla typer av frågor som du stöter på i det löpande lönearbetet. Från beräkningar och korrigeringar till att göra inställningar för lönearter, scheman och avtal - för att lönearbetet ska gå så smidigt som möjligt för dig och dina anställda!

Äldre par på en strand

ALLT gällande semester

Vi vet att det kan vara svårt, men vi stöttar dig i allt gällande beräkningar, inställningar och avtalstolkningar när det kommer till semester. Självklart är vi med dig när du gör ditt semesterårsavslut och ser till att semesterlönen stämmer.

Dator Kom igång

Kom igång i Lön Smart

Är du ny i programmet och känner att du vill ha hjälp och stöttning i början av resan så finns vi här för att säkerställa att du arbetar i programmet på rätt sätt.
Det gäller allt i från en genomgång av hela programmet eller specifika programdelar.

Denna kalender är skapad av BokaMera logo BokaMera, ett bokningssystem hos Visma Spcs.

Vanliga frågor

Nästan allt faktiskt! Våra specialister är flexibla och hjälper till med det mesta gällande löneområdet. Semesterberäkning, inställningar för avtal, schemahantering är bara några exempel.

När du behöver hjälp utanför programsupporten är specialisthjälpen en god investering - oavsett om du är en ny eller mer erfaren användare.

Du bokar en tid som passar dig. Vi ringer upp på den avtalade tiden och delar skärm med dig via programmet Teamviewer samtidigt som vi går igenom dina frågor. Innan bokningstillfället ska du ha laddat ner Teamviewer via: https://www.898.tv/vismatv

Vid eventuellt förhinder ska av/ombokning ske senast 12 h före avtalad tid till: [email protected]