Boka tid med en lönespecialist

Om du som jobbar på en redovisningsbyrå vill hålla dig uppdaterad i löneprocesser eller letar efter anpassad hjälp utöver vår befintliga programsupport är vår Specialisthjälp en god investering.

Person bland moln

Specialisthjälp för dig på redovisningsbyrån 

För dig som ibland känner utmaningar i lönearbetet och vill ha anpassad hjälp utöver vår befintliga programsupport är Specialisthjälp en god investering. Tjänsten passar både för dig som är ny redovisningskonsult och för dig som redan arbetar i Visma Lön och dess kringtjänster. Vi vet att en bra grund att stå på underlättar arbetet så att hela löneprocessen blir smidigare och mer effektiv. 

Våra lönespecialister har mycket erfarenhet och hjälper gärna till med allt från stöd i lönearbetet, frågor av löneadministrativ karaktär och anpassad hjälp med att komma igång med våra samarbetstjänster Min Lön, Visma Lön Anställd och Visma Utlägg.

Vi utför uppdrag via webben mot en timdebitering där du bokar en tid och själv bestämmer innehållet. 

Boka direkt

Vad hjälper vi till med?

Arbetsplats

Hjälp i löneprocessen

Vi hjälper dig med alla typer av frågor som du stöter på i det löpande lönearbetet. Från beräkningar och korrigeringar till att skapa egna lönearter och ackumulatorer - allt för att lönearbetet ska gå så smidigt som möjligt för dig och dina kunder!

Semester

ALLT gällande semester

Vi vet att det är svårt, men vi stöttar dig i allt gällande beräkningar, inställningar och avtalstolkningar när det kommer till semester. Självklart är vi med dig när du gör semesterårsavslut och ser till att semesterlönen stämmer för kundernas anställda.

Statistik

Statistik och rapportering

Vi hjälper dig att få all rapportering på plats. Dels det som ska göras månadsvis, men självklart också det som du endast gör en gång om året. Så som Fora, Collectum, statistik och andra uppgifter till bokslutet.

Moln

Digitalisering

För att minska det manuella jobbet i lönearbetet guidar vi dig rätt bland våra digitala tjänster, t ex Visma Lön Anställd där de anställda själva registrerar sina tider och avvikelser. Vi hjälper självklart till med anpassningar för att samarbetet med din kund ska bli så enkelt som möjligt.

Bibliotek

Retroaktiv löneberäkning

Vi hjälper dig med löneökningarna genom rutinen för retroaktiv löneberäkning. Vi ser till att uppgifterna blir rätt så att du kan vara säker på att alla nya löner stämmer, att semestervärden uppdateras korrekt och får det rätt på lönekörningen.

Arbetstidsförkortning

Arbetstidsförkortning och arbetstidskonto

För att de anställdas avsättningar och tidbanker ska stämma är vi med dig hela vägen när du ska göra inställningar för arbetstidsförkortning eller arbetstidskonto. Vi hjälper såklart till att tolka avtalen om de är krångliga.

Denna kalender är skapad av BokaMera logo BokaMera, ett bokningssystem hos Visma Spcs.