Visma Sms

Visma Sms har stängt

Visma Sms har varit stängd för underhåll under sommaren och vi har nu beslutat att inte öppna upp den igen. Anledningen beror framförallt på att sms-tjänsten inte lever upp till den nivå som vi önskar.

Staty håller en mobil

Vad händer nu?

Vi förstår om det här känns stökigt, men det finns andra lösningar på marknaden som kan hjälpa dig med fortsatt sms-kommunikation med dina kunder.

För dig som skickar många sms kan vi rekommendera den fristående sms-lösningen hos LINK Mobility. Ange Visma Spcs när du är i kontakt med dem. Prismodellen hos LINK Mobility är baserad på en fast månadskostnad, + transaktionskostnad per sms. Läs mer om LINK Mobilitys SMS-tjänster eller ta kontakt med LINK Mobility för mer information: SMS-tjänster LINK Mobility »

Oavsett vilken leverantör du väljer framåt vill vi ge dig lite tips på vägen. Klicka på ditt program här nedanför så kan du läsa mer om hur du exempelvis exporterar en kundlista från ditt program.

Visma Advisor

De sms du har sparat sedan tidigare på respektive kund och fliken Händelser på kundkortet kommer att finnas kvar.

Du kan få ut dina kontakter i en Excelfil för att läsa in via en annan tjänst. Gå in under fliken Kontakter i vänstermenyn. Välj Kugghjulet längst upp till höger och ange de kolumner du vill ha med.  Klicka på skrivarsymbolen och välj Excel-fil. Denna fil sparas till mappen Hämtade filer, om inte något annat har angetts i webbläsaren.

Visma Administration/Visma Fakturering

Så här får du ut en lista över dina kunders mobilnummer för att skicka sms via en annan tjänst:

Visma Administration »

Visma Fakturering »

Visma Byråstöd

Du kan ta ut hela eller en filtrerad del av din kundlista eller kontaktlista till exempelvis Excel, för att smidigt komma åt telefonnummer och väsentliga uppgifter inför att du hittar en ny leverantör av sms-tjänst. Så här gör du »

Visma Lön Anställd

Du kan via mejl påminna dina anställda om att tidrapporter ska klarmarkeras eller attesteras. För att göra det behöver du kontrollera att alla anställda har inställning för påminnelser via e-post under Anställda. Läs mer om Påminnelser »

Visma eEkonomi

Så här får du ut en lista över dina kontakters/kunders mobilnummer för att skicka sms via en annan tjänst:

Du väljer Inställningar - Import och export - Import och export av kundregister - Ny export.

BokaMera Appen

Behöver du ett bokningssytem?

Skickar du påminnelser via sms i samband med bokningar, då kanske ett bokningssystem är lösningen för dig. Kolla in BokaMera här »

Kontakta oss

Behöver du hjälp i ditt program Kontakta oss »