Visma + WM3 by Sharespine

Ledande integration för WM3 & Visma. Beprövad. Skalbar. Standardiserad

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Betallösningar för e-handel
  • E-handel/Webbshop
  • Marknadsplatser

WM3 - Visma ekonomisystem

Med en integration från Sharespine mellan WM3 - Visma eEkonomi / eAccounting, Visma Administration eller Visma.net. får du bättre kontroll på din bokföring samtidigt som du minskar den manuella hanteringen i ditt arbete. Den skapar också nya möjligheter för dig som handlare, särskilt om du vill skala upp din verksamhet.


Vad är fördelen med en integration från Sharespine?
Det finns många fördelar med att integrera med Sharespine. Men den kanske allra viktigaste fördelen är tidsbesparing. Den ligger till grund för mycket. Inte minst om du vill spara in på kostnader och fokusera på butikens utveckling. Det blir också betydligt enklare att hantera större orderflöden - särskilt om du funderar på att utöka dina säljkanaler på marknadsplatser. Vi erbjuder integrationer mot flertalet marknadsplatser med räckvidd som annars är svårt att komma i närheten av som enskild handlare.


Varför behövs integrationen?
En integration ger dig full kontroll på dina siffror. Ditt orderflöde. Ditt lager. Dina betalningar.   Du slipper allt manuellt “extraarbete” som det innebär att ständigt kontrollera din butik - som alltid är öppen. Dessutom kan du öka din kundnöjdhet genom snabbare orderhantering och följa trender samt se mönster i dina kunders köpbeteende. Enkelt förklarat kan man säga att du automatiserar ditt affärsflöde - vilket ger dig betydligt större affärsnytta.


Läs mer om vår integration till WM3;
https://www.sharespine.com/anslutna-system/e-handelssystem/WM3/

Kom igång

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser. Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003.
Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella.

Kontakta oss för att hitta rätt integrationslösning ->.
https://www.sharespine.com/kontakta-oss/sharespine-vertikaler/?utm_source=sales

Sharespine är idag en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.

www.sharespine.com