Visma Betalt Direkt

Sälj fakturor direkt i Visma eEkonomi

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Finansiering/Factoring

Support

0470 - 70 62 00

Visma Betalt Direkt

Sälj fakturor direkt i Visma eEkonomi

Visma Betalt Direkt - sälj fakturor som en del av din faktureringsprocess. Du får betalt för fakturan nästkommande bankdag, slipper administration och slipper hantera påminnelser och inkasso.

Det är vanligt idag att företag säljer sina fakturor, och i eEkonomi som första bokföringsprogram i Sverige kan du göra det helt integrerat i faktureringsprocessen.

Vad är Visma Betalt Direkt?

Visma Betalt Direkt är en tjänst för dig som driver aktiebolag och vill få en bättre likviditet och få en effektivare faktureringsprocess. Genom att sälja fakturan låter du Visma ta hand om utskick, bokföring och eventuella påminnelser och inkasso - samtidigt som du får pengarna snabbare. Du väljer själv om du vill sälja enstaka fakturor eller alla.

Fördelar med att sälja fakturor?

  • Pengarna på kontot nästa bankdag
  • Slipp administration av fakturan
  • Visma sköter påminnelser och inkasso utan extra kostnad

Vad kostar det?

Du ser vad avgiften är direkt när du skapar fakturan. Avgiften påverkas av fakturans belopp och förfallodag. Det tillkommer inga dolda avgifter eller fasta kostnader för att vara registrerad, utan det kostar bara när du väljer att använda tjänsten.

Exempel: Du har en faktura på 10.000 kronor och en avgift för att sälja fakturan på 2.5 %. Då kostar det ditt företag 250 kronor att sälja fakturan och få betalt nästa bankdag istället för att vänta på att din kund ska betala.

Tips: Registrera dig redan idag, så är du redo när du vill testa tjänsten. Att sälja fakturan gör du sedan med ett klick.

Använd Visma Betalt Direkt fullt ut - sälj alla fakturor

Du kan sälja alla dina fakturor till Visma och bli av med all fakturahantering. Låt Visma ta hand om dina fakturor alltid, så kan du fokusera på ditt företag fullt ut och säkerställa ett stabilt kassaflöde.

Läs mer om att välja att sälja alla fakturor

 

Säljer du fakturor idag?

Har du factoring idag via ett annat företag och vill sälja alla dina fakturor direkt via eEkonomi? Vi matchar ditt pris så du sänker dina kostnader och samtidigt minskar din administration genom att ha allt samlat i Visma eEkonomi. Du kan givetvis registrera dig för Visma Betalt Direkt och testa att sälja en enstaka faktura, så får du själv uppleva hur enkelt det är.

Läs mer och matcha ditt pris!

Kom igång

Kom igång

Du kan komma igång med Visma Betalt Direkt genom att gå in under Appar och Tillval i Visma eEkonomi. Klicka på Betalt Direkt och därefter på Kom Igång. Du får svara på ett par frågor, men är klar på någon minut.

 

Hur registrerar jag mitt företag?

Du går in i eEkonomi, vidare till Appar och Tillval. Därefter väljer du Visma Betalt Direkt. Läs om tjänsten och klicka Kom igång. Därefter behöver du svara på ett par frågor, det tar ungefär 1 minut. När du är klar behöver företagets firmatecknare signera svaren. Kom ihåg att du inte förbinder dig till något likt att behöva sälja ett visst antal fakturor eller liknande. Inga fasta kostnader tillkommer eller uppstartsavgifter.

Logga in i eEkonomi