Visma + Shiplink by Sharespine

Ledande integration mellan Shiplink & Visma. Standardiserad. Beprövad. Skalbar.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • E-handel/Webbshop
  • Fraktsystem/Logistik
  • Lagerhantering

Shiplink & Visma ekonomisystem

Shiplink är din Fraktavdelning! Med en komplett plattform och expertkunskap inom fraktbranschen blir det lättare för dig att effektivisera fraktprocessen och fokusera mer på din kärnverksamhet. 

Shiplink gör det enklare att boka frakt. Förutom prisvärda frakter får du smarta lösningar och en tillgänglig, personlig kundservice som arbetar förebyggande.

Shiplink samarbetar med flera av de ledande transportörerna för att kunna erbjuda dig en helhetslösning för ditt fraktbehov.

Sharespine erbjuder en marknadsledande och konfigurerbar programvara för att integrera Shiplink med Visma eEkonomi / eAccounting, Visma Administration eller Visma.net din e-handel och dina marknadsplatser. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order & kunddata sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Genom att välja Sharespine som din Partner för dina integrationer så löser du inte bara ett problem utan flera och allt från samma leverantör.

Kom igång

Kontakta oss för att komma igång
https://www.sharespine.com/sv/shiplink-ordersynk/

Sharespine är idag en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.
https://www.sharespine.com/

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser.

Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003.  Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella som bl.a WooCommerce, Shopify, Magento och Prestashop