Påminnelse Direkt

Tjänsten Påminnelse Direkt hjälper dig med påminnelse- och inkassohantering.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Faktura-påminnelser-inkasso

Support

Påminnelse Direkt

Tjänsten Påminnelse Direkt hjälper dig med påminnelse- och inkassohantering.
Med kostnadsfria tjänsten Påminnelse Direkt får du professionell hjälp att driva in betalningen. Du väljer vilka av dina förfallna fakturor som ska hanteras och överlåter hanteringen till oss. Snabbt och smidigt och med full insyn i ärendets status. När skulden drivits in får du in pengarna på ditt konto. Har du bankkoppling matchas betalningen automatiskt mot fakturan. Enklare kan det inte bli.

Så här funkar det:

  • När du saknar betalning för en faktura markerar du att du vill använda tjänsten Påminnelse Direkt för den. Då sänds en påminnelse till din kund.
  • Betalas inte påminnelsen går det ut ett inkassokrav.
  • Skulle även detta lämnas obetalt gör vi en bedömning om vidare åtgärder, där bland annat din kunds betalningsförmåga undersöks. Om den bedöms vara fullgod, går vi vidare med kravet till kronofogdemyndigheten för fortsatt kravhantering.
  • Du har full kontroll över varje steg och kan när som helst avbryta.
     
    Tjänsten levereras av Amili och innebär professionell och kunnig påminnelse- och inkassohjälp som värnar om din kundrelation. Tjänsten för påminnelse är kostnadsfri för dig som är momsregistrerad. Är du inte det kommer du debiteras momsen på avgifterna som din kund betalat. Om ärendet går vidare kan det tillkomma vissa utlägg för tex betalningsföreläggande och verkställighet hos Kronofogden, samt avgifter för ärenden som återkallas.

Kom igång

Vill du komma igång så snabbt som möjligt?
Klart du vill!

Aktivera direkt inne i ditt Visma eEkonomi.