Visma + Orderstyrning

Orderstyrning är hantverkarnas viktigaste verktyg för tim- och orderhantering

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Arbetsorder
  • Tid/Projekt

Orderstyrning

Orderstyrning är ett webbaserat system för hantverkare.
Det fungerar både i mobilen, surfplattan eller datorn. Man kan självklart välja vilka grossisters produktkataloger som Orderstyrning automatiskt ska hålla uppdaterade. Grossisterna kan även skicka fakturor direkt till Orderstyrning via EDI.

Vad kan man då göra i Orderstyrning?
- Order
- Offert
- Fakturor
- Registrera timmar, materialförbrukning och kvalitetssäkra
- Alltid koll på hur företaget mår ekonomiskt.

                                          ⬇

Översikt över ekonomin
Det börjar i kalendern. Här har du en översikt över alla dina möten - och dina kollegor, och det är lätt att byta möten så att du och dina kollegor kan organisera ditt arbete optimalt.

Det fortsätter med beställningarna. För här har du alltid en översikt över timmar och materialförbrukning. Över  dokumentation och kvalitetssäkring.  Och du kan fakturera en beställning så snart du säger adjö till kunden. Detta innebär snabbare kontanter i lådan - och bättre likviditet i ditt företag.

Och när du fakturerar. De anställda själva har rapporterat timmar och EDI från grossisterna har förts direkt till ärendet. När du skapar en faktura kan du omedelbart se täckningsgraden och till och med justera vinsten. Och orderhantering överför automatiskt en kopia av fakturan till ditt bokföringssystem så att din revisor också alltid har en översikt över ditt företag.

Kom igång

Låter detta intressant?
Klicka HÄR för att prova gratis i 14 dagar!