Visma + Exakta Software by Sharespine

Välutvecklad tjänst för att koppla ihop Exakta Software med Visma ekonomisystem

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • E-handel/Webbshop

Exakta Software & Visma ekonomisystem

Exakta Software - Visma Administration & Visma eEkonomi
Integrationen mellan Exakta Software & Visma hjälper e-handlaren att spara tid, reducerar manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och online-betalningar, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Visma Administration - Sharespine Client
Sharespine Client är en klientbaserat integrationstjänst som gör det möjligt att integrera en eller flera e-handelssystem från Exakta Software med bakom liggande ert ekonomi- och eller affärssystem från Visma Administration. Tjänsten utvecklas av Sharespine och användaren behöver installera programmet på samma server som kunden har sin licens av Visma Administration.

Läs mer om Sharespine Client:
https://www.sharespine.com/vara-tjanster/sharespine-client/

Visma eEkonomi - Sharespine Cloud
Sharespine Cloud är en molnbaserad programvara som integrerar molnbaserade ekonomisystem med alla våra anslutna e-handelsplattformar genom en programvara som sköts av våra duktiga integrationsspecialister.

Läs mer om Sharespine Cloud:
https://www.sharespine.com/vara-tjanster/sharespine-cloud/

Kom igång

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser.
Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003.
Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella.

Kontakta oss för att hitta rätt integrationslösning ->
https://www.sharespine.com/kontakta-oss/sharespine-vertikaler/?utm_source=sales

Sharespine är idag en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.

www.sharespine.com