Visma + DynamicTimeⒸ

Löne, faktura och projektredovisning i ditt egen välkända kalender på nolltid!

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Schemaplanering
  • Tid/Projekt
  • Övrigt

DynamicTimeⒸ-When time is money

Hur många suckar inte när det är dags att redovisa sin tid för lön, faktura eller projektstyrning?

Man önskar att det fanns ett bättre sätt än att sitta och leta i sin kalender och sin mail för att se vad man gjort för att sedan föra över datat man hittat i ett tredje eller kanske ett fjärde system, ex HR eller faktura. Att tidsredovisa är nödvändigt men kostsamt eftersom det tar tid. Tid som kostar i lön och kanske fakturerbar tid.

Tänk om man kunde tidsredovisa direkt i sin kalender och mail som man känner igen, där datat redan finns? DynamicTimeⒸ är lösningen! Med DynamicTimeⒸ kan tidsredovisningen kortas ned till ett par klick!

Vad är DynamicTimeⒸ ?

Dynamic TimeⒸ är mellanprogramvara som knyter samman kalender och mail med ekonomi, HR, och faktureringssystemet. Dynamic TimeⒸ fungerar både som SAAS tjänst och on premise.  Dynamic Time finns även som app till IOS.

www.DynamicTime.se

Kom igång

Att komma igång med DynamicTime är enkelt!

 Om du har Outlook :

Beställ en licens för Dynamic Time ©. Sänd ett mail till: [email protected] så hjälper vi dig!

När du har mottagit din licens får du en nedladdningslänk.

När du har laddat ner DynamicTime©, packa upp filen till en mapp där du vill  installera Dynamic Time © och kör .exe filen.

För att verifiera att Dynamic Time© är installerat öppnas Microsoft Outlook. I det högra hörnet av Outlook har du Dynamic Time-panelen.

Klart! Dynamic Time© finns nu installerat och är klart att köras i din egen välkända kalender där all data redan finns samlad! Nu är du redo att tidsredovisa på nolltid.

DynamicTime© fungerar även med andra mail och kalenderlösningar än outlook. Välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi mer!

[email protected]