– Det sparar massor med tid

"Vi ser en stor vinst i tid och resurser för våra kunder att kunna förenkla sitt administrativa arbete och ersätta det med säkra, automatiserade processer."
Stefan Säfström, produktspecialist produktområde Betala på SEB

Visma Spcs - det självklara valet för dig som använder SEB

Visma eEkonomi är ett av Sveriges mest använda webbaserade bokförings- och faktureringsprogram. Det ger dig också en tydlig översiktsbild av hur företaget mår och en mängd smarta funktioner som förenklar företagandet.

Kontoutdraget överförs helt automatiskt mellan företagskontot i SEB och Visma eEkonomi. Kundinbetalningarna matchas dessutom smidigt med hjälp av OCR-numret direkt inne i programmet, vilket kommer spara dig massor med tid på avstämningar.

Dina leverantörsbetalningar kan du på ett smidigt sätt skicka över från Visma eEkonomi till din Internetbank.

Du har två valmöjligheter på hur du vill slutgodkänna betalningarna, antingen kan du göra det direkt i Visma eEkonomi med signering eller via din Internetbank. Kontakta ditt bankkontor på SEB för att aktivera någon av dessa två varianter på hur du vill godkänna dina betalningar.

Visma Ekonomiöversikt

Visma Ekonomiöversikt

Med hjälp av Visma Ekonomiöversikt får du en snabb och tydlig överblick på ekonomin, tillgänglig var du än befinner dig via en personlig och säker inloggning på vismaspcs.se.

Ekonomin visas i överskådliga grafer, men det går givetvis även att djupdyka i siffror och verifikationer. Perfekt för den ekonomiansvarige eller redovisningsbyrån som vill presentera sifforna på ett snyggt och lättförståeligt sätt.

Läs mer om Visma Ekonomiöversikt

Enkel fakturering och bokföring online med Visma eEkonomi

Visma eEkonomi är fakturerings- och bokföringsprogrammet som effektiviserar din vardag som företagare. Du kan sköta din fakturering och bokföring online i datorn, surfplattan och smartphonen. Du behöver aldrig tänka på backuper. Och i takt med att ditt företag växer kan du utöka med funktioner som offert, order, deklaration och årsredovisning.

AUTOMATISK BOKFÖRING

Koppling till din internetbank förenklar bokföringen och ger dig mer tid över.

TRYGGHET I MOLNET

Glöm alla säkerhetskopior - dina företagsuppgifter sparas direkt och säkert hos oss.

BYGG PÅ MED TILLVAL

När ditt företag växer är det enkelt att utöka funktionaliteten efter behov.

FUNGERAR I ALLA MILJÖER

Sköt ditt företag där det passar dig via mobilen, laptopen eller surfplattan.

NÖJDAST KUNDER

9 av 10 kunder rekommenderar Visma Spcs till sina vänner och bekanta.

SUPPORT I VÄRLDSKLASS

Känn dig trygg med vår hyllade support via telefon, mejl, chatt, forum, video och enkla guider.