Visma eEkonomi och Danske Bank

Det självklara valet för dig som använder Danske Bank

Med en aktiv bankkoppling till ditt företagskonto i Danske Bank synkas alla bankhändelser över från internetbanken till bokföringen i Visma eEkonomi så du inte missar något! En riktig tidsbesparare för ditt företag.

SEB bankkoppling

Fördelarna med Visma eEkonomi och Danske Bank

Din bokföring måste stämma med vad som hänt i verkligheten på ditt bankkonto. Just därför är det magiskt att händelserna på kontot i banken förs över till bokföringen i Visma eEkonomi varje dag!  

 • Fakturera dina kunder från mobilen
  I Visma eEkonomi ingår obegränsad fakturering och stöd för tex RUT/ROT/Grön teknik. Ange ditt bankgironummer som betalsätt på fakturan. 
 • Kundernas inbetalningar prickas av automatiskt
  Med den smarta integrationen mellan Danske Bank och Visma eEkonomi känner programmet av när en inbetalning skett och vilken kundfaktura det rör. På så vis bokförs inbetalningarna automatiskt.
 • Ta betalt med kort eller Swish

  Lägg till Swish i ditt företagspaket hos banken. Swish-numret kan du sedan ange som ett ytterligare betalsätt på fakturan i Visma eEkonomi. Vill du ta betalt med kort kan programmet synkas med Zettles kassalösning. Integrationen till Zettle ingår kostnadsfritt. 

 • Betala med kort och fota kvittot till bokföringen
  I Visma eEkonomi ingår ett Mastercard-kort och i ditt bankpaket får du ett annat kort. Oavsett vilket du använder fotar du kvittot med Visma eEkonomi appen, så blir det enkelt att bokföra vad du köpt. Visma eEkonomi avgör själv vilken betalning som tillhör vilken faktura, matchar dem och bokför händelsen åt dig.
 • Hantera utbetalningar direkt ifrån bokföringen
  Fakturor som ska betalas bokför du med ett knapptryck i Visma eEkonomi. Simsalabim, så har programmet tolkat fakturan och gett dig bokföringsförslag. Och i samma veva går betalningen över till banken, genom din smarta bankkoppling.
 • Betala ut lön till dig själv
  Med Visma eEkonomi får du hjälp med lönehanteringen och beräkning av arbetsgivaravgifter. Med integrationen mellan banken och programmet sköter du förstås även löneutbetalningen.
 • Läser in och matchar allt automatiskt

  Alla bankhändelser synkas över,  så du inte missar något. Alla kvittobilder, kundfakturor, överföringar, löner och betalningar stäms av automatiskt och med facit direkt i bokföringen säkerställer du att allt verkligen blir bokfört.

Visma eEkonomi

Smart

249 kr/mån

 • Bokföring
 • Fakturering
 • Bankkoppling
 • App
 • Företagskort

Nystartat företag?

Halva priset för hela passionen

Har du nyligen startat företag? Då är vi din största fanclub! För att du ska komma igång ordentligt får du halva priset på vårt mest köpta program för bokföring och fakturering, Visma eEkonomi Smart.

Smart bankkoppling

Visma eEkonomi, packat med coola grejer

När företaget är din passion, då vill du lägga mer tid på det än på andra saker. Därför skapas bokföringen och faktureringen nästan av sig själv. i Visma eEkonomi finns allt du behöver redan från start, men du kan också mixa och matcha lite vad du behöver. Exempelvis fixa deklarationen direkt i programmet, eller varför inte en smart integration. 

Easy-peasy bokföring 

Du ser till att alla underlag kommer in i programmet - fota, dra & släpp, importera eller mejla in. Då har programmet den info som behövs för att hjälpa dig att bokföra. 

Deklarationen blir en baggis

Momsrapport och Arbetsgivardeklaration sammanställer programmet automatiskt, du behöver bara skicka in dem till Skatteverket. Och när det är dags för din inkomstdeklaration löser du även det med smarta tjänster i Visma eEkonomi, som guidar dig hela vägen. En baggis alltså! 

En smart AI-kollega

Kört fast med faktureringen 23.45? AI-assistenten i Visma eEkonomi är alltid på jobbet och du kan ställa frågor dygnet runt, varje dag! #160;

App i Visma eEkonomi

Företaget på fickan, hur chill som helst

Vår app finns alltid där. I den ser du allt som hänt sedan sist även från soffkanten. Du kan fakturera, fota kvitton och få påminnelser så att du inte missar något.

Betyg 4.2
Hanna Carmvall

PT Carmvall

Hanna Carmvall - PT Carmvall

Med betalkortet så kan jag skilja på företagets pengar och mina egna. Dessutom påminner appen att jag ska fota kvittot när jag köpt något. Det är ju grymt.

Caxton Njuki

Caxton Sports Management

Caxton Njuki - Caxton Sports Management

Jag älskar att jobba i Visma eEkonomi för att jag har med mig det överallt. Jag har många bollar i luften och är sällan på kontoret så uppskattar att jag kan fixa bokföringen mellan tennispass och föreläsningar.

Per Ehrlund

Grillmästare

Per Ehrlund - Grillmästare

Programmet håller reda på när en faktura från min kund ska vara betald, och jag kan enkelt se när fakturan betalats. Skulle en kund missa betala, skickar jag bara en vänlig påminnelse. Funkar perfekt!

Tintti Dahlin

Natural Numbers

Tintti Dahlin - Natural Numbers

Med Visma eEkonomi Klimatrapport får vi som småföretagare äntligen ett enkelt och prisvärt verktyg för att utveckla vårt hållbarhetsarbete.

Hejdå lönekaos. Hej Visma Lön Smart!

Koppla ihop Visma eEkonomi och Lön Smart så kan även lönerna betalas ut med några enkla knapptryck. Visma Lön Smart är fullpackat med finesser och finurligheter som du inte ens visste att du behövde. Hur känns till exempel valfrihet att kunna göra lönerna när du vill? Visma Lön Smart köper du inuti ditt Visma eEkonomi.

Och det bästa av allt

Visma eEkonomi är kompis med sjukt många andra företag och program.
Vi har bland annat koppling till journalföringssystemet Hano.

400+ tillval och integrationer

Kan vi hjälpa dig?

Strunt i alla bäst-i-test, eller jämförelsetabeller utan slut. Vi finns här för att guida dig till vad just ditt företag behöver.

0470-70 61 00

Boka demo
Kontakta oss om Visma eEkonomi

Alltid med Visma Spcs