Visma Spcs - Ekonomisystem för din passion

Vi gör det superenkelt att starta och driva eget företag

Vad behöver du?

Staty - ekonomsystem för din passion

Nu är du ett steg närmare din dröm

Vi hjälper dig kickstarta ditt drömföretag. För visst är bokföring inte det du brinner för? Din passion är ju ditt företag – kanske en barbershop, byggfirma eller som bröllopsfotograf?

Med våra ekonomisystem blir bokföring, fakturering och löner busenkelt, nästan självkörande. Och vet du vad? Vi är här för att stötta dig hela vägen. Därför driver vi också viktiga frågor för att förenkla livet som företagare, så att du kan lägga mer tid på din passion – ditt företag.

Visma Spcs ekonomisystem

Bokföring & Fakturering

Vi har det perfekta bokföringsprogrammet för dig som redan driver företag eller för dig som bara har en helt-fantastisk-affärsidé-du-måste-förverkliga-nu.

Visma eEkonomi

Lönehantering

Visma Lön Smart är inte bara smart utan väldigt smart. Fullpackat med finesser och finurligheter som du inte ens visste du behövde.

Visma Lön

Tid & Projekt

Föreställ dig underlag för både faktura och lön samt en tydlig överblick över dina projekt, fyllt med schyssta tårtdiagram, staplar och grafer.

Visma Tid

Skatt & Bokslut

När du jobbar effektivt med bokslut stämmer du av bokföringen löpande under året. Och voilà, då är det mesta redan gjort när det är dags för bokslut och deklaration.

Visma Skatt & Bokslut Pro

Joina Visma Spcs

Visste du att flera hundra tusen företagare får mer tid över åt sin företagsdröm tack vare våra självkörande ekonomisystem?

Johanna Egemar

Fotograf

Johanna Egemar - Fotograf

Jag får hjälp att hålla koll på mina kunder, att fakturor blir betalda i tid och det ger mig en översikt av min försäljning. Jag sparar tid som jag kan lägga på mitt kreativa arbete.

Caxton Njuki

Caxton Sports Management

Caxton Njuki - Caxton Sports Management

Jag älskar att jobba i Visma eEkonomi för att jag har med mig det överallt. Jag har många bollar i luften och är sällan på kontoret så uppskattar att jag kan fixa bokföringen mellan tennispass och föreläsningar.

Per Ehrlund

Grillmästare

Per Ehrlund - Grillmästare

Programmet håller reda på när en faktura från min kund ska vara betald, och jag kan enkelt se när fakturan betalats. Skulle en kund missa betala, skickar jag bara en vänlig påminnelse. Funkar perfekt!

Tintti Dahlin

Natural Numbers

Tintti Dahlin - Natural Numbers

Med Visma eEkonomi Klimatrapport får vi som småföretagare äntligen ett enkelt och prisvärt verktyg för att utveckla vårt hållbarhetsarbete.

Kontakt

Kan vi hjälpa dig?

Strunt i alla bäst-i-test, eller jämförelsetabeller utan slut. Vi finns här för att guida dig till vad just ditt företag behöver.

Kontakta oss

Linda Thuresson, Visma Spcs

Alltid med Visma Spcs

För dig som vill starta eget

Smid en affärsplan

Ta hjälp av vår kostnadsfria mall för att smida din affärsplan. 

Mall för affärsplan
 
 

Tips för dig som vill starta eget

Ta del av våra 22 tips om att starta företag.

22 tips för dig som vill starta eget

Checklista för dig som vill starta AB

Ska du starta aktiebolag? Kolla vår checklista först! 

Checklista för dig som vill starta AB