Visma eEkonomi Programboost

Nästa programboost är den 28 november kl. 8.30-11.00.

Så kan du som hantverkare jobba smartare!

Häng med på vår Programboost 28/11 så visar vi hur du kan bli mer effektiv med Visma eEkonomis integrationer. Du kan enkelt mixa och matcha vilka du vill lyssna på, och självklart är sändningen gratis! 


Daniel Jonsson, Visma Spcs

Välkomna - Daniel Jonsson, Visma Spcs

Hej och välkomna!

Daniel Jonsson, expert på våra integrationer, hälsar välkommen och tar oss igenom förmiddagens agenda. 


Tobias Glans, Bygglet

Tobias Glans, Bygglet

Kontoret på webben - Bygglet

Bygglet är lösningen som riktar sig till små och medelstora företag i hantverkarbranschen och stöttar er med allt ifrån offert till faktura. Samla ditt kontor på webben så ni får tid över till annat och full koll på att projekten går ihop, låt det bli roligt att fakturera igen! Nu snackar vi även med Visma eEkonomi så ni kan sy ihop flödet hela vägen till bokföringen


Mattias Palm, Fieldly

Mattias Palm Torres, Fieldly

Smarta arbetsflöden och full koll på projekten - Fieldly

Vad sägs om riktigt smidiga arbetsflöden och full koll på projekten - från start till slut? Med Fieldly kan du frigöra tid och jobba mer effektivt med smarta funktioner som notiser, obligatoriska checklistor, automatiska påminnelser kopplat till tidrapportering - och mycket mer.


Marcus Gawell, Hantverksappen

Arbetsordersystem för hantverkare - Hantverksappen

Hantverksappen är en molntjänst som gör att du bokstavligen kan ha kontoret mitt i handen. Den är enkel att använda och stödjer det dagliga arbetet från första kundkontakt tills jobbet är klart och fakturan skickad.


Patrik Ljungberg, Hantverksdata

Patrik Ljungberg, Hantverksdata

Effektiviserar din vardag - Hantverksdata

Hantverksdata hjälper hantverkare att effektivisera sin vardag -  i alla branscher. Det har vi gjort i mer än 50 år, och på så sätt har vi kunnat bli branschledande inom affärssystem i de olika hantverksbranscherna. Totalt har Hantverksdata cirka 10 000 kunder och drygt 100 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdatas lösningar och system utvecklas av hantverkare för hantverkare.


Robert Svantesson, Mowin

Robert Svantesson, Mowin

System för hantering av arbetsorder - Mowin

Mowin erbjuder system för hantering av arbetsorder till  El, VVS och liknande serviceyrken med 1-10 anställda. Få full koll på arbetsorder, tider, resor och allt inköpt material. Inköpt material synkas direkt från din grossist till Mowin, vi arbetar med grossister som Ahlsell, Rexel, Solar, Elektroskandia, Dahl, Etman, Copiax och många fler. 


Anton Boså
Nils Nordenjack

Anton Boså, Nils Nordenjack, NEXT

Ger ditt byggbolag ökad kontroll och högre lönsamhet - NEXT

Next finns till för dem som verkar och arbetar inom små och medelstora byggföretag som vill få bättre resultat av sitt arbete och en mindre stressig vardag. Vår breda funktionalitet inom affärssystem och projektledningsverktyg gör att verksamheten och projekten löper smidigare, blir lätthanterliga och mer strukturerade vilket i sig genererar en högre lönsamhet.

Boka din plats på Programboosten!

Nästa tillfälle den 28 november kl. 8.30-11.00.

Kontakta Mia

Snacka lite?

Kan du inte bestämma dig? Ring oss så snackar vi lite!

Ring oss på 0470-70 61 00