Rob Nixon är tillbaka i Sverige.
Nu med The Perfect Firm.

 

 

 

 

 

 

 

Bygg din bästa byrå

Bli coachad, nätverka, öka byråns vinst och kapacitet. 

Vad är The Perfect Firm?

The Perfect Firm baseras på Panalitix-grundarna Rob Nixon och Colin Dunn’s nästan 50 års sammanlagda erfarenhet av att ha coachat byråledare i grupp. Under en fullspäckad dag får du en försmak av vad ett medlemskap skulle kunna innebära. Panalitix/The Perfect Firm passar byråledare eller ägare. Du får utbildning i ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring, coaching och affärsmannaskap, sätter mål för din redovisningsbyrå och lär dig att coacha kunderna. Du delar frikostigt med dig av dina egna erfarenheter till kollegor och får också mycket tillbaka. Nätverkandet lyfts fram som en fördel av tusentals deltagare världen över. 

Datum:
12 september, Stockholm
Kl 08.20–17.00.

Hör vad svenska deltagare säger om The Perfect Firm! Rob Nixon och Vismapersonal i somras: 

I korthet erbjuder Panalitix:

 Coachingmöten i grupp och hundratals detaljerade instruktionsfilmer som beskriver hur olika vardagliga situationer ska hanteras. Innehållet är djupt, brett och initierat. Allt baseras på riktiga byråledares samlade erfarenheter över mer än två decennier. Du får lära av de bästa.
 En kunskapsbank som utvecklar och engagerar din personal. 
 Kalkyler, mallar och guider som hjälper dig att fatta rätt beslut, rikta resurser och hantera olika situationer. 
 Särskild mjukvara för att marknadsföra, sälja och leverera byråns tjänster. 
 Tillgång till Panalitix global community och gemensamma Facebooksida. Att dela kunskap är en del av Panalitix-kulturen. Du lär dig av andra byråer och delar din egen kunskap.

Mer ur Panalitix/The Perfect Firm:

  • Hur högre effektivitet ökar vinsten per kund exponentiellt
  • Hur du använder rätt prissättning för att frigöra tid
  • Stick ut i branschen och bli byrån som alla pratar om
  • Gå från redovisning till rådgivning
  • Varför prissättning är nyckeln till större vinst
  • Hur du bygger en redovisningsbyrå på dina villkor
  • Öka omsättning samtidigt som du kan arbeta färre timmar

Vismas samarbete med Rob Nixon

Allt innehåll är på engelska så räkna med att du kommer att få lära dig en del engelska termer. Svenska deltagare får coaching på svenska av Visma, helt enligt Panalitix modell. Panalitix har kontor i Australien, UK och USA. 

Har du frågor eller är nyfiken? Ring Jan Söderqvist 072-532 45 06, Marcus Shirén 072-529 32 34 eller Mia Nickolausson 070-377 77 58.

Vad tycker redovisningskonsulterna Ily, Jane och Vickie i UK? Klicka här

Tusentals byråer har redan ökat vinst, kapacitet och tillväxt tack vare Panalitix.

ANMÄL DIG TILL THE PERFECT FIRM

 
 
 
 
 
 
 *Priser presenteras exklusive moms. Din anmälan är bindande och en faktura kommer att skickas. Vid förhinder går det bra att överlåta platsen till en kollega utan kostnad. Eventuell överlåtelse behöver meddelas till Visma Spcs. Om du har några frågor eller vill ha mer information vänligen kontakta oss på 0470-70 61 60 eller byra.spcs@visma.com. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Antal platser är begränsade.

INNEHÅLL FÖR DAGEN

 

 

Ta betalt för kundvärde 

Strategierna, metoderna och räkneexemplen.

 

Träffa Rob Nixon

Ta chansen att ställa frågor till Rob Nixon! Materialet är omfattande och det behövs en heldag för att gå igenom alla delar av The Perfect Firm.

 

Framgångssagorna

Tusentals byråledare har ökat intäkterna, kapaciteten och vinsten genom The Perfect Firm.

 

Jämför dig med världens bästa

Benchmarka mot världens mest lönsamma och framgångsrika byråer. Se din byrås styrkor och svagheter. Steget till framgång är mindre än du tror.

 

Lunch, fika & mingel

Föreläsningen pågor mellan 8.20-17.00 och under tiden serveras fika samt en enklare lunch. Tillsammans med trevliga kollegor i branschen avslutas dagen med mingel 17.00-18.00.

 

De viktiga KPI:erna

Vilka siffror är viktiga och vilka är det inte? Se på din byrå med helt nya ögon!

 

 

DINA PANALITIXGUIDER PÅ VISMA

 

Jan Söderqvist

Panalitixcoach och Key Account Manager, Accounting offices. Har de senaste 25 åren arbetat i eller med redovisnings- och revisionsbranschen, på senare år med affärssystem och digital omställning. Jan är en branschexpert som du direkt kan kontakta på jan.soderqvist@visma.com eller följ honom på Linkedin 

 

Marcus Schirén 

Panalitixcoach och Digital Success Consultant, Accounting Offices. Marcus har under 10 år arbetat med redovisnings- och revisionsbyråer, de senaste 5 åren som konsult där han hjälpt byråer med den digitala omställningen. Kontakta Marcus på marcus.schiren@visma.com eller följ honom på Linkedin

 

Maria Nickolausson

Panalitix Coordinator och Digital Change Leader Accounting Offices. Har arbetat med redovisnings- och revisionsbranschen i snart 10 år. Erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och försäljning. Kontakta Maria på maria.nickolausson@visma.com  följ henne på Linkedin.

 

Säljteamet för redovisningsbyråer 

Har du allmänna frågor om våra produkter och tjänster för redovisningsbranschen så ring oss på 0470-70 61 60 eller mejla byra.spcs@visma.com