Rob Nixon är tillbaka i Sverige.
Nu med The Perfect Firm.

 

 

 

 

 

 

 

Rob Nixon hjälper dig att bygga ditt fantastiska företag  

Minns ni Rob Nixon och Forward 2016? Nu tar Visma hans företag Panalitix till Sverige. Startskottet blir en inspirerande dag för dig: The Perfect Firm. 

Vad är The Perfect Firm?

The Perfect Firm baseras på Panalitix-grundarna Rob Nixon och Colin Dunn’s nästan 50 års sammanlagda erfarenhet av att ha coachat byråledare. Under en fullspäckad dag lär du dig öka byråns lönsamhet, kapacitet och tillväxt. Panalitix erbjuder så enormt mycket kunskap och innehåll – det är därför det tar en hel dag att presentera. Det här eventet är för byråledare eller ägare som vill signa sig för ett medlemskap i Panalitix – vilket i praktiken innebär en utbildning i ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring, coaching och affärsmannaskap. Förutom att sätta mål för din egen redovisningsbyrå så lär dig Panalitix också att coacha dina kunder så att de i sin tur kan bygga egna, framgångsrika företag. 

Datum:
16 juni, Stockholm
19 juni, Göteborg
21 juni, Stockholm
Kl 08.20–17.00.

I korthet erbjuder Panalitix: 

 Coaching som hjälper dig att bygga den byrå du själv vill driva, steg för steg och med tydlig struktur. Du får exempelvis hundratals detaljerade instruktionsfilmer som beskriver hur olika vardagliga situationer idealt ska gå till för att vara optimala för en redovisningsbyrå och – inte minst – dess kunder. Innehållet är djupt, brett och initierat. Allt baseras på riktiga byråledares samlade erfarenheter över mer än två decennier. Du får lära av de bästa.
 En kunskapsbank som utvecklar och engagerar din personal. 
 Kalkyler, mallar och guider som hjälper dig att fatta rätt beslut, rikta resurser och hantera olika situationer. 
 Särskild mjukvara för att marknadsföra, sälja och leverera byråns tjänster. 
 Tillgång till Panalitix global community och gemensamma Facebooksida. Att dela kunskap är en del av Panalitix-kulturen. Du lär dig av andra byråer och delar din egen kunskap.

Mer ur The Perfect Firm:

  • Hur högre effektivitet ökar vinsten per kund exponentiellt
  • Hur du använder rätt prissättning för att frigöra tid
  • Stick ut i branschen och bli byrån som alla pratar om
  • Gå från redovisning till rådgivning
  • Varför prissättning är nyckeln till större vinst
  • Hur du bygger en redovisningsbyrå på dina villkor
  • Öka omsättning samtidigt som du kan arbeta färre timmar

Vad är Vismas roll?

Visma utbildar egna Panalitixcoacher som både förbereder dig inför The Perfect Firm-dagen och tar hand om dig efteråt. Exempelvis kommer vi att försöka sänka språkbarriären. Allt innehåll är på engelska. Panalitix finns idag enbart i engelskpråkiga länder men strategin är att växa internationellt. Innehållet i sig fungerar precis lika bra oavsett land, men räkna med att du och kollegorna kommer att få lära er en del engelska termer.

Har du frågor eller är nyfiken? Ring Jan Söderqvist 072-532 45 06, Marcus Shirén 072-529 32 34 eller Mia Nickolausson 070-377 77 58.

Så tycker de som provat Panalitix och The Perfect Firm

Vi åkte till The Perfect Firm-eventet i London för att ta reda på vad deltagarna där tyckte. Så här svarade Ily Maisanda, Maisanda&Co:
– Jag förväntade mig mer att de skulle försöka sälja något till mig. Vad de gör är att de berättar vad de står för och hur de kan hjälpa mig. Det känns mer som ett partnerskap. Det är inte som att köpa en bil eller en programvara, där man får produkten och sedan ser man aldrig köparen mer. Här får du bilen men chaufför ingår, och service. De frågar i varje steg vart jag ska så att de kan vara med mig hela vägen.
Se video med redovisningskonsulterna Ily, Jane och Vickie. Klicka här

Se Rob Nixons egen presentation av The Perfect Firm

Tusentals byråer har redan ökat vinst, kapacitet och tillväxt tack vare Panalitix.

EVENTET GÅR INTE LÄNGRE ATT BOKA

INNEHÅLL FÖR DAGEN

 

 

Ta betalt för kundvärde 

Strategierna, metoderna och räkneexemplen.

 

Träffa Rob Nixon

Ta chansen att ställa frågor till Rob Nixon! Materialet är omfattande och det behövs en heldag för att gå igenom alla delar av The Perfect Firm.

 

Framgångssagorna

Tusentals byråledare har ökat intäkterna, kapaciteten och vinsten genom The Perfect Firm.

 

Jämför dig med världens bästa

Benchmarka mot världens mest lönsamma och framgångsrika byråer. Se din byrås styrkor och svagheter. Steget till framgång är mindre än du tror.

 

Lunch, fika & mingel

Föreläsningen pågor mellan 8.20-17.00 och under tiden serveras fika samt en enklare lunch. Tillsammans med trevliga kollegor i branschen avslutas dagen med mingel 17.00-18.00.

 

De viktiga KPI:erna

Vilka siffror är viktiga och vilka är det inte? Se på din byrå med helt nya ögon!

 

 

DINA PANALITIXGUIDER PÅ VISMA

 

Jan Söderqvist

Panalitixcoach och Key Account Manager, Accounting offices. Har de senaste 25 åren arbetat i eller med redovisnings- och revisionsbranschen, på senare år med affärssystem och digital omställning. Jan är en branschexpert som du direkt kan kontakta på jan.soderqvist@visma.com eller följ honom på Linkedin 

 

Marcus Schirén 

Panalitixcoach och Digital Success Consultant, Accounting Offices. Marcus har under 10 år arbetat med redovisnings- och revisionsbyråer, de senaste 5 åren som konsult där han hjälpt byråer med den digitala omställningen. Kontakta Marcus på marcus.schiren@visma.com eller följ honom på Linkedin

 

Maria Nickolausson

Panalitix Coordinator och Digital Change Leader Accounting Offices. Har arbetat med redovisnings- och revisionsbranschen i snart 10 år. Erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och försäljning. Kontakta Maria på maria.nickolausson@visma.com  följ henne på Linkedin.

 

Säljteamet för redovisningsbyråer 

Har du allmänna frågor om våra produkter och tjänster för redovisningsbranschen så ring oss på 0470-70 61 60 eller mejla byra.spcs@visma.com