Bygg din bästa redovisningsbyrå  

 

 

 

 

 

 

 

Affärsutveckling i världsklass

Hur fungerar de mest framgångsrika redovisningsbyråerna? Finns det ett facit? Ja – The Perfect Firm. Efter det här seminariet ser du din byrå med nya ögon. 

Visma erbjuder affärsutveckling i samarbete med Rob Nixon och hans företag Panalitix.  Vi ger dig unika modeller och strategier som du inte hittar någon annanstans. Du får viljan att förändra och modet att agera.

14 MARS – TILL ANMÄLAN


Så här säger deltagare   

“Enbart Scorecard och de 18 stegen räckte för att göra det värt resan hit.” Göran Rasberg, Rasberg Ekonomi

“Det här öppnade mina ögon och tog bort de hinder jag känt inför att byta riktning.” Jerry Fager, Ekonomibyrån 

“Mitt yrkesval fick ett högre syfte och jag förstod hur jag kan göra skillnad.” Tatjana Karniovchine, Keeper 

 “Jag älskar verktyg som visar steg för steg sådant som går att implementera direkt.” Nina Thell, NT7 Redovisning 

“Det är bevisat att alla kan göra det här! Du behöver bara lita på och implementera de verktyg som tillhandahålls.” Linda Gerdin, Keeper 

Agenda The Perfect Firm:

 • Framtiden för redovisningsbranschen.
  Den tekniska utvecklingen påverkar redovisningsbyråns nuvarande affärsmodell med minskade marginaler och tidsbrist som följd. Lär dig hur du ska anpassa din verksamhet för att få bättre lönsamhet och mer tid.
 • Hur fungerar den optimala redovisningsbyrån?
  Baserat på +20 års erfarenhet, här är åtta strategiska områden som du måste ha koll på för att skapa din egen The Perfect Firm. Förstå vilken typ av strategi du behöver för att ha rätt fokus. 
 • Vilken affärsmodell är bäst?
  Traditionella affärsmodeller är bra men inte fantastiska. Det finns bättre alternativ. Besluta vilken affärsmodell du ska tillämpa i fortsättningen.
 • Ditt "varför".
  De flesta företag växer utan syfte och mål. De bästa däremot, vet vart de ska och hur de ska nå dit. Hitta ditt WHY och din strategiska plan. 
 • De rätta siffrorna.
  En redovisningsbyrå kan bara fungera väl så länge den är lönsam. Lär dig vilka nyckeltal som är viktigast och hur kalkylerna ser ut.  
 • Driv upp vinsten till över 60 procent.
  Framgång kan se olika ut. Men de mest framgångsrika byråerna har en vinstmarginal på över 60 procent före ägarlöner. Då jobbar ägaren mindre än 500 klienttimmar. Det finns 11 kärnstrategier för att uppnå det resultatet. Lär dig detaljerna i de 11 strategierna för att dramatiskt öka din vinst utan att arbeta mer. 
 • Frigör 4 timmar per redovisningskonsult och dag.
  De flesta tror att de måste anställa fler konsulter för att öka kapaciteten, men så är det inte. Upptäck 8 sätt att frigöra tid från konsulterna.
 • Förbättra din intäktsmodell.
  Det handlar inte om att sälja fler timmar. Du behöver en ny typ av marknadsföring, nya säljmetoder och de rätta tjänsterna. Lär dig vilka metoder som fungerar och hur du säljer och paketerar tjänster. 
 • Framgångsrik implementering
  Att veta men inte göra är inte att veta – inte på riktigt. 

Jan Söderqvist, affärsutveckling för redovisningsbyråerÄr du nyfiken på The Perfect Firm-dagen och vill veta mer? Kontakta Jan Söderqvist

Jan Söderqvist är Vismas Panalitixcoach och tidigare KAM. Han är en välkänd branschexpert som i 20 års tid har hjälpt redovisningsbyråer att utvecklas. Han sitter också i FAR:s jury för Årets Framtidsbyrå. Kontakta jan.soderqvist@visma.com, 072-532 45 06

14 mars – till anmälan

 

 Byråledare över hela världen är medlemmar i Panalitix. Se vad de tycker och bekanta dig mer med Panalitixkulturen i den här artikeln.  

DINA PANALITIXGUIDER PÅ VISMA

 

Jan Söderqvist

Panalitixcoach. Har de senaste 25 åren arbetat i eller med redovisnings- och revisionsbranschen, på senare år med affärssystem och digital omställning. Jan är en branschexpert som du direkt kan kontakta på jan.soderqvist@visma.com, 072-532 45 06.  eller följ honom på Linkedin 

 

Marcus Schirén 

Panalitix Implementation Manager. Marcus har under 10 år arbetat med redovisnings- och revisionsbyråer, de senaste 5 åren som konsult där han hjälpt byråer med den digitala omställningen. Kontakta Marcus på marcus.schiren@visma.com eller följ honom på Linkedin

 

Maria Nickolausson

Panalitix Coordinator och Digital Change Leader Accounting Offices. Har arbetat med redovisnings- och revisionsbranschen i snart 10 år. Erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och försäljning. Kontakta Maria på maria.nickolausson@visma.com  följ henne på Linkedin.

 

Säljteamet för redovisningsbyråer 

Har du allmänna frågor om våra produkter och tjänster för redovisningsbranschen så ring oss på 0470-70 61 60 eller mejla byra.spcs@visma.com