Bli en av hundratals medlemmar världen över. Bygg din redovisningsbyrå efter egen design tillsammans med Visma och Rob Nixon.

 

 

 

 

 

 

 

Bygg din bästa byrå med oss
Bli coachad, öka byråns vinst och kapacitet

Hur vet man som byåledare eller ägare att det är dags att förändra? Kanske om du upplever något av följande: 
  Jobbar för mycket
 Ser krympande marginaler
  Har inte tid med nya kunder
  Svårt att rekrytera rätt personal
  Börjat ifrågasätta prismodellen
  Behöver tydlighet, struktur och mål för att effektivisera

Vad är The Perfect Firm?

The Perfect Firm baseras på Panalitix-grundarna Rob Nixon och Colin Dunn's mer än 50 års gemensamma erfarenhet av att coacha byråledare i grupp. All kunskap, alla metoder och mallar är framtagna av byråledare för byråledare och de används av världens bästa och mest framgångsrika redovisningsbyråer. Tillsammans med Vismas utbildade Panalitixcoacher Jan Söderqvist och Marcus Schirén kan du driva din redovisningsbyrå efter samma modell som de bästa. Medlemskapet i Panalitix ger snabbt resultat och det finns alltid mer att lära. Det spelar ingen roll vilken progamvaruleverantör du anlitar. Medlemskapet ger:

  • Regelbunden coaching i grupp med Visma och Panalitix.
  • Hundratals timmar instruktionsfilm. Innehållet är djupt, brett och initierat. 
  • Kalkyler, mallar och guider.
  • Kunskap att använda byråns resurser på bästa sätt och att hantera människor och olika situationer smidigt.
  • Mjukvara för att marknadsföra och sälja. 
  • Tillgång till Panalitix global community, den gemensamma Facebooksidan. Att dela kunskap med varandra är en del av Panalitix-kulturen.

Sex veckor efter att de signade upp hade Susanne Odelvall, Payday och Hanna Montoya, Keeper, ändrat prissatrategi:    

Vi frågade deltagarna på Visma/Panalitix Kickstart varför de tror på koncepet och vilken effekt de förväntar sig.    

Vill du veta mer? Boka en introduktion till The Perfect Firm med Jan Söderqvist, Visma. (Är du anställd, tipsa din chef!)

  Stockholm, Visma, Lindhagensgatan 94 eller Malmö, Visma, Neptuniplan 9. 
  Agenda
09.00 Seminariet börjar
10.15 Fika
12.30 Seminariet slutar
12.30 Lunch
Pris: 990 kr per deltagare inklusive fika och lunch.
Har du inte möjlighet att ta dig till Stockholm eller Malmö? Var med på ett webbinarium den 25 oktober kl 9-10. Pris: 395 kr. Även du som redan varit på The Perfect Firm-eventen är välkommen eftersom vi anpassar innehållet. Anmäl dig nedan!     

ANMÄLAN THE PERFECT FIRM INTRODUKTION

 
 
 
 
 
 
 *Priser presenteras exklusive moms. Din anmälan är bindande och en faktura kommer att skickas. Vid förhinder går det bra att överlåta platsen till en kollega utan kostnad. Eventuell överlåtelse behöver meddelas till Visma Spcs. Om du har några frågor eller vill ha mer information vänligen kontakta oss på 0470-70 61 60 eller byra.spcs@visma.com. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Antal platser är begränsade.

DINA PANALITIXGUIDER PÅ VISMA

 

Jan Söderqvist

Panalitixcoach och Key Account Manager, Accounting offices. Har de senaste 25 åren arbetat i eller med redovisnings- och revisionsbranschen, på senare år med affärssystem och digital omställning. Jan är en branschexpert som du direkt kan kontakta på jan.soderqvist@visma.com eller följ honom på Linkedin 

 

Marcus Schirén 

Panalitixcoach och Digital Success Consultant, Accounting Offices. Marcus har under 10 år arbetat med redovisnings- och revisionsbyråer, de senaste 5 åren som konsult där han hjälpt byråer med den digitala omställningen. Kontakta Marcus på marcus.schiren@visma.com eller följ honom på Linkedin

 

Maria Nickolausson

Panalitix Coordinator och Digital Change Leader Accounting Offices. Har arbetat med redovisnings- och revisionsbranschen i snart 10 år. Erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och försäljning. Kontakta Maria på maria.nickolausson@visma.com  följ henne på Linkedin.

 

Säljteamet för redovisningsbyråer 

Har du allmänna frågor om våra produkter och tjänster för redovisningsbranschen så ring oss på 0470-70 61 60 eller mejla byra.spcs@visma.com