Bygg din bästa redovisningsbyrå  med Visma och Rob Nixon

 

 

 

 

 

 

 

Affärsutveckling med en beprövad metod 

Hur vet man som byråledare eller ägare att det är dags att förändra? Kanske om du upplever något av följande: 
  Jobbar för mycket
 Ser krympande marginaler
  Har inte tid med nya kunder
  Svårt att rekrytera rätt personal
  Börjat ifrågasätta prismodellen
  Behöver tydlighet, struktur och mål för att effektivisera

Vad är The Perfect Firm?

Finns det ett bästa sätt att driva en redovisningsbyrå? JA! The Perfect Firm baseras på Panalitix-grundarna Rob Nixon och Colin Dunn's mer än 50 års gemensamma erfarenhet av att coacha byråledare i grupp. Rob Nixon är mest känd i Sverige för att ha skrivit boken Remaining Relevant – The Future of The Accounting Profession. All specialiserad kunskap, alla metoder och mallar som Rob förmedlar, är framtagna av byråledare för byråledare under 20 års tid. De används idag av världens bästa och mest framgångsrika redovisningsbyråer. Visma och Rob Nixon samarbetar eftersom vi delar samma vision: Att hjälpa redovisningsbyråer bli framgångsrika och skapa värde för sina kunder i en tid av digital transformation. Och vi vet, att digitalisering inte handlar så mycket om teknik. Men väldigt mycket om människor och affärsmodell.

Tillsammans med Vismas utbildade Panalitixcoacher Jan Söderqvist och Marcus Schirén kan du börja driva din redovisningsbyrå efter en beprövad metod. Det kommer att förändra ditt sätt att se på din affär, dig själv, din personal och dina kunder. Affärsutveckling med Panalitix innebär bland mycket annat att sätta mål och nå dem steg för steg. Du ingår i en mindre grupp med andra  byråledare och -ägare från Sverige. Du får tillgång till ett fantastiskt givande nätverk samt ett internationellt community och speciell mjukvara. Du är inte bunden till en viss progamvaruleverantör. 

Medlemskapet ger

  • Regelbunden coaching i grupp med Visma och Panalitix.
  • Hundratals timmar instruktionsfilm. Innehållet är djupt, brett och initierat. 
  • Kalkyler, mallar och guider som hjälper dig 
  • Kunskap att använda byråns resurser på bästa sätt och att hantera människor och olika situationer smidigt.
  • Mjukvara för att marknadsföra och sälja. 
  • Tillgång till Panalitix global community, den gemensamma Facebooksidan. Att dela kunskap med varandra är en del av Panalitix-kulturen.

Sex veckor efter att de signade upp hade Susanne Odelvall, Payday och Hanna Montoya, Keeper, ändrat prisstrategi:    

Så säger deltagarna på Kickstart    

Vill du veta mer?

Jan Söderqvist, affärsutveckling för redovisningsbyråerJan Söderqvist är branschexpert och Vismas Panalitixcoach. Han har i 20 års tid hjälpt stora och små redovisningsbyråer att utvecklas och de senaste åren har hans fokus legat helt på digital transformation. Jan sitter också i juryn för Årets Framtidsbyrå, ett pris som delas ut av FAR. 

Jan Söderqvist visar hur ett medlemskap i Visma/Panalitix gör att du kan ta kontroll på din byrås utveckling. Efter en The Perfect Firm-introduktion med honom ser du på redovisningsbranschen på ett helt nytt sätt och förstår vilken potential du har. Kontakta Jan Söderqvist på 072-532 45 06 | E-mail jan.soderqvist@visma.com.

För uppdateringar, följ gärna Jan Söderqvist på LinkedIn

DINA PANALITIXGUIDER PÅ VISMA

 

Jan Söderqvist

Panalitixcoach och Key Account Manager, Accounting offices. Har de senaste 25 åren arbetat i eller med redovisnings- och revisionsbranschen, på senare år med affärssystem och digital omställning. Jan är en branschexpert som du direkt kan kontakta på jan.soderqvist@visma.com eller följ honom på Linkedin 

 

Marcus Schirén 

Panalitixcoach och Digital Success Consultant, Accounting Offices. Marcus har under 10 år arbetat med redovisnings- och revisionsbyråer, de senaste 5 åren som konsult där han hjälpt byråer med den digitala omställningen. Kontakta Marcus på marcus.schiren@visma.com eller följ honom på Linkedin

 

Maria Nickolausson

Panalitix Coordinator och Digital Change Leader Accounting Offices. Har arbetat med redovisnings- och revisionsbranschen i snart 10 år. Erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och försäljning. Kontakta Maria på maria.nickolausson@visma.com  följ henne på Linkedin.

 

Säljteamet för redovisningsbyråer 

Har du allmänna frågor om våra produkter och tjänster för redovisningsbranschen så ring oss på 0470-70 61 60 eller mejla byra.spcs@visma.com