Jobba hos oss

Hoppa ombord för vi siktar mot stjärnorna!

Visionen är glasklar, vi ska vara en arbetsplats i världsklass. Här får du friheten att växa och må bra, stöttad av en familjär kultur som får andra att bli avundsjuka. För vi vill erbjuda mer än bara ett jobb.

Tjuvkika innanför dörrarna 

Att byta nytt jobb kan kännas både kul och pirrigt på samma gång. Vem är de nya kollegorna? Kommer jag att älska platsen? Hur ser insidan ut - och menar vi inte bara tapeterna! Och vad i hela friden handlar företagskulturen om? Det kan spruta frågor!

Vi håller såklart alla tummar i världen att våra nya (och gamla) kollegor ska tycka 'allt är på topp' hos oss. När vi frågar våra anställda varför de känner sig hemma hos oss, nämns oftast vår göttiga företagskultur och de engagerade kollegorna. Men hur fångar man det i en film? Tja, vi kanske inte vinner någon Oscar, men vi gav det en chans. Kolla in!

Några av våra förmåner

My Compence Day

Ta en paus från dina arbetsuppgifter en dag i månaden. Vad du gör, det väljer du själv. Vårt krav: Lär dig något!   

Nya kontor överallt

Vi har nya moderna kontor i Växjö, Sthlm, Götet och Malmö. 

Friskvård 5000 kr

Som du själv väljer hur du vill spendera. 

Peak program

Ett meriterande internt utvecklingsprogram för alla att söka. Som ger nya och unika kunskaper.  

Extra ledigt

Vi gillar att vara lediga så därför jobbar vi halvdag innan högtider. Efter 5 år får du extra semester. 

Utbildningsresor

Hemma bra, men borta (ibland) bäst. Vi satsar All in på våra kontor. Men att ibland få upptäcka nya platser, det har något! 

Rabattar m.m.

Som anställd har du tillgång till rabattar på allt möjligt. Blommor, drivmedel, hotel, resor o.s.v.

Driva eget!

Starta eget medan du jobbar hos oss? Inga problem. Gå ner till 80% tjänst och testa dina företagsvingar.

Försäkringar

lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum

Hybrid kultur

One size? Inte hos oss! Vi tror på på friheten att skapa en arbetsstil som passar dig. 

Väx inom tech

I tech koncernen Visma med bolag i 32 länder finns fantastiska karriärsmöjligheter. 

Sist men inte minst

Läser du fortfarande? Möjlighet att ge blod på arbetstid, få pensionsrådgivning, löneväxla mot semester, föräldralön o.s.v.

Kärriärföretag 2024

Vi har fått utmärkelsen Karriärföretag 2024 som delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi blir extra stolta över hur detta motiveras:    

"Visma Spcs är en dynamisk arbetsgivare och ett självklart Karriärföretag 2024. Här hittar du en arbetsplats med unik entreprenörsanda i en stabil koncernmiljö. Som en del av Visma-nätverket har du möjlighet att påverka och utvecklas i en inspirerande arbetsmiljö där ditt engagemang och din kunskap värderas. För ambitiösa talanger som vill hjälpa företagare att förverkliga sin passion för företagande och samtidigt få möjlighet att växa både personligt och professionellt, är Visma Spcs den perfekta arbetsgivaren."

Personalen är sjukt viktig

Stating the obvious men personalens röst är super viktig. Ett av många sätt du kan dela vad du känner är via vårt verktyg för Employee Net Promoter Score (eller eNPS, för att hålla det enkelt). De anonyma svaren delas in i olika kategorier varav några du kan se nedanför. Och skalan är från minus 100 till plus 100.

Så svarar de anställda (eNPS)

Vanliga frågor om att jobba här

Jo den går till på detta sättet....

Jo den går till så här...

Nej, det har vi inte....