Ny administratör för konto på vismaspcs.se

Om du behöver lägga upp en ny administratör på ditt konto på vismaspcs.se behöver du fylla i följande formulär/intyg. 

Intyg

För att fylla i intyget behöver du din e-legitimation, och har du mobilt bankid väljer du alternativet BankID här. Följ instruktionerna, fyll i alla uppgifter och signera när du har kontrollerat att uppgifterna stämmer. Om det är fler som tecknar företaget/föreningen ska de fylla i var sitt intyg och skicka in dessa till oss.

Efter att du fyllt i och signerat, skickas intyget digitalt till oss där vi kontrollerar uppgifterna. Om intyget inte är fullständigt ifyllt skickar vi tillbaka det för komplettering. Vi lägger upp den nya administratören när vi har fått alla begärda uppgifter och vi med rimlig säkerhet har konstaterat att behörig person har begärt åtgärden.

Intyg för ny administratör »

Ny administratör i föreningar

Om föreningen saknar en särskild registrerad firmatecknare kan kassören eller någon från föreningens styrelse underteckna intyget. I dessa fall ska det skickas med protokoll från föreningens senaste årsmöte, samt föreningens stadgar. Det ska också framgå att personen har styrelse/kassörsuppdrag, samt rätt att på egen hand agera i den här typen av ärenden åt föreningen.