Lösenord i Visma Lön 300/600

Så här skapar du filen

Starta ditt program

När du står i inloggningsrutan håller du ned F5 och trycker Enter på ditt tangentbord.

Då öppnas ett program som heter Visma PwdAdm:

Klicka på Skapa fil under steg 1.

I nästa steg får du välja Visma Löneprogram om du har flera alterantiv:

Om du har flera företag får du sedan välja vilket företag du vill låsa upp. Markera företaget och klicka OK.

Nu skapas en fil som heter PwdToSPCS.crk och den sparas automatiskt på ditt Skrivbord.

Så här skickar du in filen till oss

Filen skickar du elektroniskt via länken som finns i mejlet från oss. Glöm inte att fylla i Intyget också.

När vi har rättat filen skickar vi tillbaka den om inget annat anges. Du kommer att få med en beskrivning på hur du läser in filen.