Lösenord i Visma Administration och Fakturering

Om du inte kommer in i företaget kan du be någon som har behörigheten systemoperatör att gå in under Arkiv - Användare och ändra/radera ditt lösenord.

Fungerar inte det behöver du skicka in en säkerhetskopia på företaget till oss. Eftersom du inte kommer in i företaget måste du gå in i ett annat företag och här ta en säkerhetskopia på alla företag.

Om du inte kommer in i något av dina egna företag eller Övningsbolaget måste du skapa ett nytt företag för att kunna komma åt att säkerhetskopiera alla.

Du skapar ett nytt företag via Arkiv - Företagsunderhåll - Nytt företag. När företaget är skapat tar du en säkerhetskopia via Arkiv – Säkerhetskopiering – Alla företag. Säkerhetskopian heter ADMBA_AllaFöretag_dagens datum_1.BCK. (Till och med version 5.21 heter säkerhetskopian ADMBA1.BCK).

Så här skickar du in filen till oss

Filen (säkerhetskopian) skickar du elektroniskt via länken som finns i mejlet från oss. Glöm inte att fylla i och signera Intyget för lösenordsrättning också.

När vi har rättat filen skickar vi tillbaka den om inget annat anges. Du kommer att få med en beskrivning på hur du läser in filen.