Lösenord i Visma Tid - Skapa fil

Om du glömt din signatur och/eller lösenord kan du skicka in en fil till oss.

Så här skapar du filen

Gå in under

C:\Program\Visma Tid eller C:\Program(x86)\Visma Tid och dubbelklicka på programmet PwdAdm.exe.

Klicka på Skapa Fil under Steg 1.

Välj vilket program du vill skapa fil för.

Om du har flera företag för det valda programmet måste du välja vilket företag det är som du vill låsa upp. Markera företaget och klicka på OK.

Programmet skapar filen PwdToSPCS.crk direkt under C:\. Om du har Windows Vista eller Windows 7 skapas filen under C:\Users\<Användarnamn>\Documents.

Så här skickar du in filen till oss

Filen skickar du elektroniskt via länken som finns i mejlet från oss. Glöm inte att fylla i Intyget »

När vi har rättat filen skickar vi tillbaka den om inget annat anges. Du kommer att få med en beskrivning på hur du läser in filen.