Hej där!

Från och med nästa månad registrerar du dina tider och frånvaro i i tjänsten Visma Lön Anställd från Visma Spcs.

För att du ska få tillgång till Visma Lön Anställd kommer du först få ett aktiveringsmejl från Visma Spcs.

Klicka på länken i mejlet för att aktivera ditt konto och välja lösenord för inloggning eller logga in med BankID. Därefter är din mejladress och det valda lösenordet dina inloggningsuppgifter.

När du vill registrera tider går du till vismaspcs.se och klickar på Mina tjänster och vidare till Lön Anställd.

Här ser du dina arbetstider och kan registrera tider och frånvaro. Du har också full koll på dina tidssaldon och semesterdagar.

Om du har en iPhone eller Android kan du ladda ner appen Lön Anställd för att registrera tiderna.

Obs! Du måste ändå aktivera ditt konto via aktiveringsmejlet och därefter kan du logga in med samma mejladress och lösenord i appen.

Film: Registrera tid i Visma Lön Anställd »

Mvh

Din löneadministratör och Visma Spcs

Vanliga frågor

Jag har glömt mitt lösenord till appen, hur gör jag?

Lösenordet i appen är detsamma som du har på vismaspcs.se. Gå dit och klicka på Mina tjänster. Välj Glömt lösenord för att kunna välja ett nytt lösenord.

Det nya lösenordet kan du sen använda både till vismaspcs.se och i appen.

Jag har inte fått något aktiveringsmejl?

Aktiveringsmejlet skickas när en synkronisering görs från löneprogrammet. Om du vet att du ska ha fått ett aktiveringsmejl kan du kika om det har hamnat i Skräpkorgen i din mejl.

Om du inte hittar det kan du gå till vismaspcs.se och klicka på Mina tjänster. Via Glömt lösenord kan du få ett nytt aktiveringsmejl.