KUNSKAPS-
VECKA

Gratis utbildningar 14-18 mars

Den 14-18 mars är det äntligen dags för Vismas nya digitala event. En Kunskapsvecka fylld med gratis webbutbildningar och personlig rådgivning. Du väljer och vrakar själv bland pass och tider som passar dig. På förmiddagarna är utbildningar i fokus och efter lunch växlar vi om. Då fokuserar vi istället på hur du mår - och hur vi kan hjälpa dig. Varje eftermiddag under Kunskapsveckan kan du boka gratis rådgivning med en av våra byråexperter i 60 minuter.

Välj kursBoka rådgivning

Schema för kunskapsveckan

14 mars

09.00 - 11.30

Marcus & Åsa

MÅNDAG

5 tips för att bli en digital byrå

Produkter i fokus: Visma eEkonomi, Visma Advisor, Visma Skatt & Bokslut Pro, Visma Lön Smart och Visma Ekonomiöversikt

Vi ger de bästa tipsen på hur du jobbar i en helhetslösning och varför du ska dela arbetsuppgifter med dina kunder. Samtidigt som du får lära känna Vismas webbaserade program för bokföring, fakturering, skatt, bokslut och lönehantering. Du kommer också få lyssna till en av våra kunder som berättar alla fördelar med att ha alla siffror i samma moln, hos en leverantör.

För oss är det viktigt att du kan utveckla och växa din byrå. Därför kommer du under det här passet även få en inblick hur det är att vara byråpartner till Visma.

Utbildningen passar dig som vill se hur smart arbetsflöde du kan få i Vismas webbaserade program och bli en mer digital byrå.


Föreläsare:
Marcus Schirén, Byråcoach
Åsa Ringius-Alvarez, Byråcoach

Utbildningen är tyvärr inställd på grund av sjukdom

15 mars

09.00 - 11.30

Anton

TISDAG

Så här arbetar du smart med dina kunder

Produkt i fokus: Visma eEkonomi

Tycker du det är svårt att hitta dom digitala arbetssätten med digitala fakturor, kvitton, bankkoppling? Här visar Anton hur du som redovisningskonsult arbetar på bästa sätt tillsammans med dina kunder i Visma eEkonomi.

Fokus under utbildningen är att visa våra digitala arbetsprocesser och finesser med allt ifrån e-faktura, digitala kvitton till bankkoppling för dina kunder.

Passar dig som vill börja samarbeta digitalt med dina kunder, men också för dig som redan igång men som vill effektivisera dina digitala processer.


Föreläsare:
Anton Kanstedt, Onboarding Specialist

Välj kurs

16 mars

09.00 - 11.30

Jonathan

ONSDAG

Att byta till nytt program

Produkt i fokus: Byt från Visma Administration

Många har redan märkt att Visma eEkonomi är vårt smartaste ekonomiprogram. För dig som kanske har tvekat är det dags att lyssna igen - här visar vi varför Visma eEkonomi är så mycket bättre. Vi går igenom skillnader mot Visma Administration, men också de finesser som är mest omtyckta. Du vet väl om att du kan jobba i Visma eEkonomi från både Visma Byråstöd och Visma Advisor.

Men är det svårt att byta program? Nej det är det inte! För att du ska vara säker kommer vi berätta om hur vi hjälper dig.

Passar dig som funderar på att byta ekonomiprogram och vill se just varför våra webbaserade program är så mycket bättre.


Föreläsare:
Jonathan Mattsson, Onboarding Specialist

Välj kurs

17 mars

09.00 - 11.30

Anton

TORSDAG

Revolutionera bokslutsperioden

Produkt i fokus: Visma Skatt & Bokslut Pro

Du som redovisningskonsult vet att vissa perioder är mer intensiva än andra. Först är det alla bokslut, sedan deklarationer. För att du ska få den bästa bokslutsperioden visar vi här Visma Skatt & Bokslut Pro. Ett skatt- och bokslutsprogram som automatiserar flera delar av ditt arbete.

Vi djupdyker i hur du kan göra smarta årsavslut för dina kunder, men också få mer tid över när du gör löpande perioadavstämningar, månadsvis eller kvartalsvis. Vi ger er också massor med tips & trix, de senaste nyheterna och vad som är på gång.

Passar dig som vill jobba smart med årets bokslut och deklarationer.


Föreläsare:
Anton Kanstedt, Onboarding Specialist

Välj kurs

18 mars

09.00 - 11.30

Daniel

FREDAG

Skräddarsy Visma eEkonomi med integrationer

Produkt i fokus: Vismas integrationslösningar

Visste du att du kan skräddarsy Visma eEkonomi? Vi har en mängd olika tredjepartslösningar för din redovisningsbyrå så att du kan skräddarsy just vad din byrå behöver. Eller kanske tipsa dina kunder om smarta integrationer anpassade till deras verksamhet. Vi börjar förmiddagen med att prata om alla möjligheter med våra integrationer, och sedan kan du lyssna på den del som lockar dig mest.

Passar dig som vill veta mer om alla integrationslösningar i Visma eEkonomi.


Föreläsare:
Daniel Jonsson, Visma Spcs

Välj kurs

09.00-09.30
Vårt Ekosystem
Visste du att du kan skräddarsy Visma eEkonomi med just de tjänster som passar din byrå? Eller kanske tipsa dina kunder om smarta lösningar till deras verksamhet. Här får du se alla möjligheter!
Föreläsare: Daniel Jonsson, Visma Spcs

09.30-10.00
Leverantörsfakturor och Attestering
Hur kan ni som Redovisningsbyrå förenkla kommunikationen och ert arbete tillsammans med era klienter när det gäller Leverantörsfakturor? Vi fördjupar oss i tilläggstjänsten Rillion.
Föreläsare: Sofie Rönngård och Camilla Gustafsson, Rillion

10.05-10.35
Tid/Projekt
Vi berättar för er varför det är så viktigt att ni och era klienter har koll på er Tidrapportering och projektplanering. Vi fördjupar oss i Visma Tid Smart/Pro.
Föreläsare: Johan Hjalmarsson, Visma Spcs

10.35-11.05
Kvitton, Utlägg och Reseräkningar
Hur kan vi med våra olika tjänster hjälpa er att få in era egna och era klienters olika Kvitton och utlägg på ett smart och digitalt sätt direkt in i eEkonomi. Vi fördjupar oss i tjänsten Visma Utlägg.
Föreläsare: Jonathan Mattsson, Visma Spcs

11.10-11.30
Digital lagring och delning
Vi vill inspirera er i hur ni enkelt och tryggt kan lagra, dela och samarbeta i filer tillsammans med våra produkter (Kopplat till Advisor) . Vi fördjupar oss i tjänsten Storegate - En Svensk Molntjänst.
Föreläsare: Claes Mattsson Thorrén och Axel Hermansen, Storegate

Anmäl dig

Du kan välja och vraka vilken utbildning som passar dig bäst.

Du som är redovisningskonsult och medlem i FAR eller SRF konsulterna får självklart tillgodoräkna dig aktualitetstimmar för dina utbildningar under Vismas Kunskapsvecka.

Varje utbildning inkluderar pauser där du får en chans att sträcka på benen, svara på ett mejl eller kanske hämta en ny kaffekopp.

Välj utbildning:

Måndagen 14/3 är tyvärr inställd på grund av sjukdom

När du, som representant för ett företag eller motsvarande, anger dina uppgifter ovan kommer Visma även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via Prenumerationshanteraren.

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy.


Vad kan vi hjälpa dig med?
Boka gratis rådgivning i 60 minuter

Oavsett om du vill veta mer om hur du blir en digital byrå, byta bokföringsprogram eller skräddarsy en utbildning finns Peter eller en av hans kollegor här för dig. Under Vismas Kunskapsvecka bjuder vi dig på 60 minuters gratis rådgivning med en av våra byråexperter.

Gratis rådgivning för Vismas redovisningsprogram

Se vad andra tycker om våra utbildningar