LearningHub

Utveckla din byrå med Panalitix

LearningHub är Panalitix kursbibliotek med innehåll, metoder, checklistor, artiklar, videokurser och mallar anpassat för redovisningsbranschen.

Språk

Allt material är på engelska

Pris

449SEK/månad och användare

Bindningstid

6 månaders bindningstid med månadsvis betalning

Beställ LearningHub

Panalitix har samarbetat med oss på Visma sedan 2017. Nu tar vi ett nytt steg med Panalitix LearningHub. Här får du förutom ett fantastiskt kursblibliotek också metoder för att utveckla alla delar i byrån med fokus att förstå kunder, medarbetare och identifiera problemområden.

FILM: PANALITIX LEARNINGHUB


Målgrupp

Passar dig som är redovisningskonsult och/eller byråledare. Du vill fokusera på tillväxt, lönsamhet och har stora mål för 2022.

Innehåll

Vi börjar med dina kunder

Det är viktigt att attrahera nya kunder, men också se över din befintliga kundgrupp. För när du jobbar med rätt kunder kan du förbättra och utveckla din affär.

Utveckla din bas

Nu är det dags att se över basen i din byrå. Vi tittar på dina produkter och tjänster, hur du definierar din strategi och vision samt hur du bygger de bästa teamen. Allt för att du ska ha en framtidsbyrå.

  • Attracting Clients
  • Managing Clients
  • Developing Products
  • Business Foundations
  • Building Teams

Vi samarbetar med Panalitix

Panalitix är ett internationellt affärsutvecklingsprogram från Australien och har hjälpt redovisningsbyråer i Sverige sedan 2017. Nu lanseras våra nya och förbättrade LearningHub för alla svenska byråer som kommer ge det största kursblibliotek med metoder och processer som har hjälpt tusentals byråer i världen.

Visma logo Panalitix logo