Digital workshop

Börja med din affärsplan

Panalitix Kickstart är en tvådagars workshop online där du bygger din strategiska affärsplan.

Datum

15-16/9

Längd

2 dagar

Typ av utbildning

Workshop online

Pris

4 900 kr exkl. moms

Boka Kickstart

Under de här två dagarna fokuserar vi på varför du driver en redovisningsbyrå och vad du vill uppnå. Tillsammans med andra byråledare och det erfarna teamet från Visma får du metoder, kunskap och inspiration att skapa en färdig handlingsplan att ta med dig hem, både med kort- och långsiktiga mål.


Målgrupp

Passar dig som är byråledare, ägare eller sitter i ledningen. För att få ut det mesta rekommenderar vi att ni är minst 2 från varje byrå.

Agenda

Business by design

Business by design är att fråga sig: Varför är jag i branschen? Vad vill jag göra som byråledare? Det är här vi börjar, och sedan hjälper vi dig hur du ska bygga din byrå kring din vision. Först därefter kommer hur:et.

Sätt ett djärvt mål - ett “BHAG”

Den strategiska affärsplan ni arbetar fram kommer att vara lätt att överblicka och få plats på en A3, en så kallad One Page Plan. Här beskrivs precis vad som ska hända på kort och lång sikt. Här sätts också ett stort och djärvt mål, ett "Big Hairy Audacious Goal", (BHAG).

  • Ditt affärsliv
  • Dina siffror
  • Dina tjänster
  • Din kultur
  • Dina kunder
Marcus

Jag är din coach

Marcus

Coach
Betyg 4.9/5

Marcus Schirén drivs av att hjälpa människor att lösa problem, och som Business Improvement Coach har han coachat över 100 byråledare i Panalitix de senaste 4 åren.

Boka in ett gratis möte

För oss är det viktigt att mötas. Där vi kan berätta mer om hur vi kan coacha din byrå till nya mål, och prata om just dina behov och utmaningar. För när du lyckas, lyckas vi. Det är just det som gör oss starkare tillsammans.

Boka gratis rådgivning


Våra utbildningar inom affärsutveckling

Panalitix är ett internationellt affärsutvecklingsprogram för redovisningsbranschen. Metoderna och processerna har hjälpt tusentals byråer i världen.

Visma logo Panalitix logo