citation mark icon

"Det är lätt att jobba på fel sätt i redovisningsbranschen om man bara gör som man alltid gjort."

Jerry Fager, Ekonomibyrån i Tranås

Ekonomibyrån i Tranås

Jerry Fager från Ekonomibyrån i Tranås

"Jag känner glädje"

Jerry Fager på Ekonomibyrån i Tranås älskar förändringar och tycker att livet blir trist om det inte händer något nytt. För några år sedan var övertiden extrem och han funderade ofta på hur han skulle hinna med att ha ett liv utanför jobbet. Då kom han i kontakt med Vismas byråcoacher.
— Det är helt fantastiskt, och precis det jag som byråledare behövde för att komma ett steg vidare.

Jerry arbetar fortfarande hårt, men med bättre balans och tydliga mål som han sätter varje kvartal. Målen bidrar till en långsiktig vision.

I början av förändringsarbetet satte Jerry upp farten och glömde kolla så att medarbetarna var med på tåget. De stod kvar på perrongen. "Vad är det här egentligen"? Det var bara att göra om och göra rätt. Sedan dess har hela teamet rusat framåt och uppåt med sin byråledare som draglok.

— För mig som teamledare har det varit härligt att få input från andra byråledare, där de berättar hur de skapar drivkraft i sina team — det är det viktigaste. Mest stolt är jag över mina medarbetare. Vi brinner för att hjälpa företagare växa och nå sin fulla potential.

När du jobbar med affärsutveckling är nyckeltal viktiga.
— Vi ska mäta nyckeltal och analysera varför de förändras. Det är också då förståelsen vuxit för mig, när jag ser att en förändring ger en påverkan. Vi fick en fantastisk tillväxt första halvåret med närmare 38% på omsättningen.

Nyligen har Jerry dessutom anställt en ny byråledare, Sara Gunnstam. - Sara kom in med erfarenheter från andra branscher och bidrar med massa energi. Nu får jag mer tid över till coachning av våra medarbetare men också hur vi hjälper våra kunder med affärsutveckling, avslutar Jerry.

Ekonomibyrån i Tranås har affärsutvecklat sin redovisningsbyrå med Vismas 1-års coaching-program.

Affärsutveckling med Visma ›

citation mark icon

“Vi har sparat massor av tid. Första året låg vi 2 månader före deadlines om vi jämför med året innan.”

Daniel Linsten, JDG Revision

JDG Revision

Daniel Linsten, JDG Revision

"Daily Huddles som ger effekt"

Daniel började tänka mer i banorna kring affärstuveckling i slutet av 2018 och berättar att en stor effekt är just teamkänslan på byrån.
— Största effekten har varit våra daily huddles med tydliga mål på en whiteboard och teamkänslan där hela byrån förstår vad vi behöver göra just nu.

Daniel och hans byrå JDG Revision hade sökt en förändring och visste egentligen vad de ville göra men visste inte riktigt var de ville börja.
— Med Visma har vi fått struktur och verktyg för att göra det.

Att hela byrån har en samsyn kring mål, hur de ligger till på andra arbetsområden och vad alla faktiskt arbetar med har gjort att JDG Revision sparat massor av tid.
— Vi låg två månader före deadlines den här våren jämfört med året innan. Så tid har vi tjänat in. Och arbetsglädje berättar Daniel leende.

Han rekommenderar att om du är en byrå som vill hänga med i framtiden är Growth Program ett bra sätt att få hjälp och komma igång med sin utvecklingsresa.

JDG Revision har affärsutvecklat sin redovisningsbyrå med Vismas 1-års coaching-program.

Affärsutveckling med Visma ›

Tania El Kabbouchi på Visma Spcs
Tania El Kabbouchi på Visma Spcs

Vi hjälper din redovisningsbyrå

Har du funderingar på vad Visma Spcs kan göra för din redovisningsbyrå? Ring en av våra byråexperter eller boka in 30 minuters gratis rådgivning så hjälper vi dig!

Ring oss på 0470-70 61 60

Boka gratis rådgivning