Vi finns här för dig

Men vi är så mycket mer än bara programmen. Vi finns här i alla lägen, oavsett om du behöver hjälp att komma igång, få koll på vad som händer i branschen eller hur du får hänga med andra byråledare. För vi på Visma Spcs kan redovisningsbranschen. Vi har hängt med ett tag, och det innebär faktiskt bara att vi är lite vassare än de flesta. Vi har redan hjälpt hundratals redovisningsbyråer att bli mer lönsamma, men kanske ännu viktigare att få mer tid över.

Vi hjälper redovisningsbyråer som du att lyckas

Den här resan, den gör du tillsammans med en av våra Visma-coacher. Vi har redan hjälpt hundratals byråer, är det din tur nu?

Åsa: Coach

Åsa Ringius Alvarez jobbar med att hjälpa byråer att bli mer digitala och komma igång med Visma Smarta Byrån. Hon har tidigare arbetat på ett par olika redovisningsbyråer.

Jan: Senior advisor

Jan Söderqvist är senior advisor och Vismas branschexpert inom redovisning och revision. Tidigare har Jan arbetat som redovisningskonsult och utvecklare av programvaror.


citation mark icon Susanne

Stödet vi får från Vismas coacher är ovärderligt.

Susanne

e-Balans

Affärsutveckling för redovisningsbyråer

Boka in ett gratis möte

För oss är det viktigt att mötas. Där vi kan berätta mer om hur vi kan coacha din byrå till nya mål, och prata om just dina behov och utmaningar. För när du lyckas, lyckas vi. Det är just det som gör oss starkare tillsammans.

Boka gratis rådgivning