Smart & enkelt faktureringsprogram online

Fakturorna ut, pengarna in

Ett busenkelt program för dig som vill börja med att bara fakturera. Sen är det enkelt att koppla på även bokföringen.

 • 30 dagars öppet köp
 • Gratis support
 • Din data är säker
 • Följer alla lagar & regler

Enkelt faktureringsprogram för småföretag

Visma eEkonomi Fakturering är ett webbaserat och enkelt faktureringsprogram för småföretagare som vill skicka fakturor smart och automatiskt.

Visma eEkonomi Fakturering

139 kr/mån

 • Enkel fakturering, både på webben och i appen
 • Massfakturering
 • Återkommande fakturor kan skickas automatiskt
 • Påminnelsehantering
 • Få betalt direkt
 • Hjälp med vanliga regler, t.ex. rot och rut
 • Snygg fakturamall med egen logga
 • Valutahantering
 • Projekt- och resultatenheter

Använder du redan ett annat faktureringsprogram? Vi hjälper dig att byta, helt kostnadsfritt! Efter ditt köp får du mer information om hur det går till. Vill du prata med någon innan bytet kan du ringa oss på 0470-70 61 00.


Visma eEkonomi Fakturering. Snygga och enkla fakturor

Automatisk fakturering - japp, det finns faktiskt

Ska du skicka fakturor med en återkommande avgift kan fakturan skickas helt automatiskt, t.ex. via e-post! Det är minsann inte alla faktureringsprogram som kan erbjuda det! 

Full koll på obetalda fakturor 

Med aviseringar från programmet får du koll på om fakturorna förfallit och kan skicka påminnelse till kunden, direkt från appen. Du kan dessutom få hjälp med inkasso från proffsen.

Visma eEkonomi Fakturering Enkel fakturering online

Rot och Rut - enkelt!

För dig som utför rot- eller rutarbeten hjälper programmet dig att skapa fakturor, med fördelning av skattereduktion på en eller flera personer. När kunden har betalat sin del av fakturan skapar du enkelt underlaget för ansökan hos Skatteverket.

Snygg och smidig faktura till Kivra

Du kan såklart skicka fakturan till Kvira där kunden kan betala den snabbt och enkelt. Och du, du väljer själv hur din faktura ska se ut. I programmet finns smidiga mallar som du kan justera och anpassa efter ditt företags profil, t.ex. med din egna logga.


Ett faktureringsprogram att växa med

Visma eEkonomi Fakturering är vårt bästa faktureringsprogram och komplett redan från start. Men i takt med att ditt företag växer kan det dyka upp nya utmaningar. Därför låter vi dig bygga ut programmet med nya tillval och funktioner, när du behöver. Det tycker vi är ett smart sätt att rusta för framtiden. Läs mer om alla tillvalen i programmet.

Offert & Order

Tillvalet Offert & Order gör det möjligt att både skicka och skapa offerter och ordrar direkt från ditt faktureringsprogram till dina kunder, hur enkelt som helst!

Tid & Projekt

Komplett tid- och projekthanteringsverktyg som hjälper dig med tidrapportering, projekthantering och resursplanering, både i datorn och i mobilen. Allt för att du ska fakturera rätt!

Bokföring + fakturering = <3

Givetvis kan du även uppgradera ditt faktureringsprogram till ett komplett bokföringsprogram med faktureringsfunktionalitet. Bokföring och fakturering i en vacker symbios. 

Spara tid - fakturera i mobilen

Skicka fakturan direkt från mobilen

Skapa och skicka fakturor direkt, få påminnelser och följ viktiga händelser i ditt företag. Håll koll på obetalda fakturor, skapa kontaktkvitton, hitta kontaktuppgifter. Ja, du kan göra nästan allt direkt i mobilen, snabbt och smidigt. Spara tid när du är på språng mellan jobb. Ladda ner där appar finns.

Per Ehrlund

Grillmästare

Per Ehrlund - Grillmästare

Faktureringsprogrammet håller reda på när en faktura från min kund ska vara betald, och jag kan enkelt se när fakturan betalats. Skulle en kund missa betala, skickar jag bara en vänlig påminnelse. Funkar perfekt!

Tar redovisningsbyrån hand om bokföringen?

Inga problem! Om byrån använder Visma eEkonomi hanteras bokföringen helt automatiskt. Om byrån använder ett annat program tar du enkelt ut underlag och skickar till din byrå. Snabbt, enkelt och smart!

Vanliga frågor om Visma eEkonomi Fakturering

 Vi kommer guida dig direkt när du loggar in i ditt nya faktureringsprogram. Då kommer vi visa dig vanliga funktioner, tips och tricks. Men du kan också alltid söka direkt i programmet efter filmer eller instruktioner.

Och du. Vi har support i världsklass, vi menar det. Du kan ringa, chatta eller varför inte hänga på vårt forum där du får hjälp av oss, eller andra företagare som är gamla i gamet så att säga.

Jajemen! Men vår support är inte bara helt gratis, utan i världsklass! Vi hjälper dig gärna med allt från att komma igång i ditt nya faktureringsprogram till att ge svar på specifika frågor eller fördjupa din kunskap.

I supportpanelen finns hjälp tillgänglig i programmet dygnet runt i form av skriven hjälp och filmer. Där kan du dessutom chatta med vår grymma AI-assistent som är vaken dygnet runt. I vårt forum hittar du svar på det mesta och kan ställa frågor och få hjälp av oss eller andra användare. Vill du hellre snacka på telefon? Ja men då ringer du supporten direkt!

Självklart! Med Visma eEkonomi-appen kan du skapa och skicka fakturor från mobilen, var du än är.

Jadå! Vårt faktureringsprogram funkar både på Mac och PC. Fakturering online, liksom!

Vi erbjuder i dagsläget inget gratis faktureringsprogram. Däremot kan du prova programmet gratis i 20 dagar!

Generellt på marknaden så är de flesta nya faktureringsprogram webbaserade. Därför satsar vi helhjärtat på vårt faktureringsprogram online för att ge dig den bästa upplevelsen någonsin.

Kan vi hjälpa dig?

Strunt i alla bäst-i-test, eller jämförelsetabeller utan slut. Vi finns här för att guida dig till vad just ditt företag behöver.

0470-70 61 00

Ring upp mig
Kontakta oss om Visma eEkonomi

Alltid med Visma Spcs