Kalender: Här finns vi på mässa och konferens

På Visma Spcs har vi en tradition av att dela med oss av våra erfarenheter.
Under året har du möjlighet att träffa oss i olika sammanhang runt om i landet. Välkommen!

Mässor & konferenser 2017

Februari

9-10 feb 2017
Bazaren Eget Företag

Café Starta Eget på Bazaren Eget Företag Är du nyfiken på vad som krävs för att starta eget företag? Här har du möjlighet att träffa myndigheter, företag och andra organisationer som vet hur man gör och vad som behövs. Du har också möjlighet att delta på de kostnadsfria seminarierna som arrangeras under mässdagarna.

Plats: Kulturhuset i Stockholm
Adress: Sergels torg, 111 57 Stockholm
Tid: 11.00-16.00April

24-27 apr 2017
Vecka 17 – nyföretagarveckan

Fika, inspireras av nyföretagare, träffa experter och rådgivare som vet hur du ska göra för att starta och driva eget framgångsrikt. Kom och testa din affärsidé, diskutera och nätverka om marknadsföring, prissättning, finansiering, hemsidor, försäkringar, bokföring, avtal, trygghet, moms, företagsformer med mera. Alla besökare får ett Starta Eget-kit. Dessutom lottas det bland annat ut bokföringsprogram och Starta & Driva Eget-boken under eventen.Maj

8-9 maj 2017
SM i Ung Företagsamhet

SM i Ung Företagsamhet äger rum den 8-9 maj 2017 på Stockholmsmässan i Älvsjö där närmare 250 UF-företag ställer ut, visar upp sina tjänster och varor och tävlar om olika priser. Det UF-företag som vinner kategorin Årets UF-företag får förutom äran, även åka till Europamästerskapen, JA Company of the Year Competition, vilket 2017 kommer att gå av stapeln i Belgien den 11-13 juli.

Plats: Stockholmsmässan Älvsjö
Adress: Mässvägen 1, 125 80 Älvsjö
Tid: 18.30-15.0031 maj 2017
Integrationsmässa Göteborg

Tillsammans med våra partners visar vi mängder av smarta integrationslösningar som går att koppla till ditt ekonomiprogram från Visma Spcs.

Vi samarbetar med ett antal ledande leverantörer inom till exempel arbetsordersystem, säljstöd, lagerhantering och scanning av leverantörsfakturor.

På vår integrationsmässa kan vi gemensamt komma fram till vilken kombination av lösningar just du behöver. Inträdet är självklart gratis – välkommen!

Plats: Brewhouse, Åvägen 24, Göteborg. Tid: Onsdag 31 majl mellan 10:00 och 14:00.