Som medlem i Mitt Beijer får du 15 % rabatt

”Mitt Beijer är en digital verktygslåda med tjänster som gör våra företagskunder mer konkurrenskraftiga. Visma tillhandhåller produkter och tjänster som effektiviserar ett företags administration – vilket våra professionella byggare ofta behöver hjälp med. Därför är Visma en viktig partner i Mitt Beijer.”

Olof Rydman - Tjänsteutvecklingschef/Service Development Manager

Jobba mer. Bokför mindre.

När det svåra blir enkelt öppnas nya dörrar. Driv ditt företag med ett ekonomiprogram som är enkelt att använda och alltid tillgängligt. Visma eEkonomi är designat för dig som användare, med smarta funktioner som ger dig ett friare företagande. Du kan sköta ditt företags ekonomi online i datorn, surfplattan och smartphonen. Och du behöver aldrig tänka på backuper.

Programmet har en rad funktioner som ger dig ett smidigare och snabbare arbetssätt. Du kan också enkelt hantera löner direkt i programmet där du få hjälp med skatte- och arbetsgivaravgiftsberäkning.

Med appar kan du fotografera dina kvitton och leverantörsfakturor och få in dem direkt i ditt ekonomiprogram. Du kan också få påminnelse om viktiga händelser i företaget bland annat när momsen ska betalas och när du har nya förfallna leverantörsfakturor. 

Dessutom har du alltid tillgång till vår kunniga support.

Det du behöver. Redan från första dagen.

Visma eEkonomi är ett komplett bokföringsprogram som är enkelt och användarvänligt. Det intuitiva gränssnittet gör att du snabbt hittar det du söker och du kan använda programmet på olika enheter. Även funktioner som påminnelser av viktiga datum, automatiserad bokföring och kopplingar till internetbanken kommer att göra dina arbetsdagar mer effektiva.

Stöd för rot

Du får hjälp med att skapa en korrekt ROT faktura och skicka ansökan elektroniskt till Skatteverket. 

Trygghet i molnet

Glöm alla säkerhetskopior - dina företagsuppgifter sparas direkt och säkert hos oss.

Fungerar i alla miljöer

Sköt ditt företag där det passar dig via mobilen, laptopen eller surfplattan.

Smart bankkoppling

Stämmer automatiskt av händelser på din internetbank. Det gör att bokföringen blir enklare för dig. 

Enkel lönehantering

Du kan hantera löner direkt i programmet och få hjälp med skatter och avgifter.

Offert

Skicka offert snabbt och enkelt till dina kunder. Efter godkännande gör du om offerten till en faktura.