It’s a wrap!

2023: Trender & product-drops

Låt oss summera året innan vi säger hejdå till 2023 och vi välkomnar ett nytt fantastiskt år.

Vårt 2023 på 19 sekunder

2023 - året då alla ville lära sig prompta. Och vi förenklade företagarlivet med smarta produkter, bland annat med hjälp av AI! Här är ett smakprov av alla våra drops under året.

Wrappie-wrapp-wrapp: Nyheter i Visma eEkonomi

Visma Spcs företagskort

Blippa. Fota. Klart!

Företagskortet som gör det enkelt att bokföra. Fota kvittot med appen och alla uppgifter kommer på rätt plats i bokföringen. Ett klick, en svajp eller två och sedan är du klar. När du blir kund hos oss får du kortet gratis!

Visma Spcs Klimatrapport

Klimatrapportera like a boss

Bästa nyheten nu när fler måste redovisa sitt klimatavtryck. Ta lätt ut en rapport på ditt företags klimatavtryck och dela den i de lägen du vill eller behöver redovisa era siffror. Vill du jobba med att sänka avtrycket har det aldrig varit lättare. En grön skön vibe!

Visma Spcs påminnelsehantering

Mer ka-ching, mindre tjat

Har du kunder som dröjer med betalningen? Vet du, nu hamnar dröjsmålsräntan automatiskt på ditt konto och ingen annanstans. Hur coolt?! Och som vanligt tar vi hand om påminnelser och tjat på dina kunder (på ett proffsigt sätt, såklart).

Wrappedi-wrap: Nyheter i Visma Lön

Betala utlägg med Swish

En swishig nyhet!

Betala personalens utlägg på studs! Din anställde skickar in sitt utlägg, du attesterar och pengarna betalas ut direkt via swish. Den anställde behöver inte längre vänta till den 25e. Det är så du levlar upp din utläggshantering.

Visma Spcs lönebesked i Kivra

Notisen alla längtar efter

Vi levererar galet många digitala lönebesked rakt in i de anställdas Kivra-app varje månad. Över 280 000 stycken! Att lönebeskedet äntligen har landat i appen, det är notisen alla längtar efter. Och du kan haka på.

Schemalägg lönebesked och utbetalning

Välj din egen lönedag

Hej löneadministratör, vi har ett viktigt meddelande! Du behöver aldrig mer stressa med lönen inför den 25:e. Du kan enkelt klarmarkera lönen och schemalägga lönebesked och utbetalning, när du vill. Och vara ledig när du vill. Äntligen på dina villkor! Slut på meddelande.

35 nya kompisar under året!

Det är mer än en ny integration varannan vecka. Låter det galet? För oss är det normalt. Här är ett smakprov på några populära integrationer:

Bygglet
Fieldly
Lesslie
Oxceed
Pleo
Sharespine
Standout
Reda
Drömföretag

ÅRETS DRÖMFÖRETAG

Sömncoach, hundfrisör eller allt-i-allo? 

I år har drygt 46 000 företag startat (hittills), och de flesta inom bygg- och hantverk. Men nya nischer poppar upp varje år. Hundträningshall, kristallbutik för andligt välbefinnande, sömncoach för småbarnsföräldrar eller “PO” - Personal Organizer. Vi säger hurra till alla som vågar drömma och satsa!

Har du också en passion, något du tycker är det roligaste som finns? Kanske just det är fröet till en affärsidé. Make it a business!

Starta aktiebolag idag

Bokföringslagen och digitaliseringstrender

Bokföringslagen + digitaliseringstrender

Överallt hör vi digitalisering, AI, Automation. På vissa ställen går det snabbt, men på andra går det jättesaaaaaakta. Fler och fler väljer digitala fakturor, signerar digitalt, lämnar sin årsredovisning digitalt men många skickar fortfarande runt papper. 

Bokföringslagen? Ändrades senast 1999. Är det inte dags att uppdatera den? För måste vi ens spara saker? Vi vill ju tänka på miljön också. Vågar du hoppas på att 2024 blir året då regeringen slår slag i saken? Vi gör det i alla fall.

Gun Carsten

Lomma Måleri AB

Gun Carsten - Lomma Måleri AB

Den här funktionen med schemalagda lönebesked har jag längtat så mycket efter. Äntligen kan även jag som löneadministratör ta semester när jag vill.

Hanna Carmvall

PT Carmvall

Hanna Carmvall - PT Carmvall

Med betalkortet så kan jag skilja på företagets pengar och mina egna. Dessutom påminner appen att jag ska fota kvittot när jag köpt något. Det är ju grymt.

Tintti Dahlin

Natural Numbers

Tintti Dahlin - Natural Numbers

Med Visma eEkonomi Klimatrapport får vi som småföretagare äntligen ett enkelt och prisvärt verktyg för att utveckla vårt hållbarhetsarbete.

Nyfiken? Djupdyk i våra mest populära produkter

Visma eEkonomi - Bokföring och fakturering

Bokföring & Fakturering

Smart och enkelt bokföringsprogram online – anpassat till just ditt företag, oavsett om du driver enskild firma, aktiebolag eller ska sköta bokföringen i en förening.

Visma eEkonomi ›

Visma Lön Smart - Lönehantering

Lönehantering

Visma Lön Smart är inte bara smart, utan väldigt smart. Fullpackat med finesser och finurligheter som du inte ens visste att du behövde.

Visma Lön Smart ›

Visma Tid Smart - Tid- & projekthantering

Tid- & projekthantering

Upptäck ett smart och enkelt projekthanteringsprogram online – anpassat till just ditt företag. Prova ett tidprogram från en annan dimension. 

Visma Tid ›

Visma Skatt och Bokslut Pro

Skatt & Bokslut

Skatteprogrammet som gör dig till ett proffs. Detta program är både för företagare och redovisningsbyråer – allt för att maximera just din business.

Visma Skatt & Bokslut Pro ›

Visma Smarta Byrån

Redovisning

Visma Smarta Byrån erbjuder redovisning som det borde vara. Du plockar ihop de program du behöver – och betalar för det du använder.

Visma Smarta Byrån ›

Visma Spcs - Alla produkter

Alla produkter

Letar du efter något annat? Här hittar du alla våra program.

Alla produkter ›

Vill du se fler nyheter? 

Detta var ju bara ett litet smakprov av allt som hänt under 2023. Kolla in i vårt forum för att läsa om fler gottigheter.

Kolla in forumet

Vill du snacka lite?

Vill du också starta nya året i ett nytt program? Eller är du nyfiken på någon av våra nyheter? Snacka med oss!

0470-70 61 00

Boka rådgivning
Kontakta Visma Spcs