Visma + Zapier

Med Zapier finns det över 1500 kopplingar du kan skapa.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Zapier
  • Övrigt

Support

Zapier

Vad är Zapier?

Zapier är en plattform som hjälper dina tjänster att prata med varandra. Genom deras interface kan du enkelt skapa integrationer mellan dina mest använda appar och få dem att arbeta tillsammans! Om du, som jag, älskar att automatisera saker i din vardag så kommer du älska Zapier!
Det är tillräckligt enkelt att vem som helst kan bygga sina egna appflöden med bara några klick.

Till exempel kanske du får en massa e-postbilagor i ditt Gmail-konto och du vill spara dem i Dropbox. Varje gång du får en bilaga, kan du öppna upp e-postmeddelandet, klicka på bilagan och sedan spara den i Dropbox. Eller så kan du låta Zapier automatisera detta åt dig och spara tid och ansträngning.


Zapier är själva "limmet" som ansluter till mer än 1500 webbappar.
Zaps är arbetsflöden som ansluter dina appar så att de kan arbeta tillsammans.
Zaps börjar med en trigger - en händelse i en av dina appar som startar ditt arbetsflöde.
Zaps automatiserar uppgifter i bakgrunden, så att du kan fokusera på viktigare arbete.

Observera att Zapier är en internationell plattform som lagrar data utanför EU. Du bör därför vara uppmärksam på vilken typ av persondata som du hanterar med tjänsten. Läs mer om hur data hanteras på Zapiers webbplats.

Kom igång

Kom igång

Nu är du redo att börja skapa Zaps. Det första du behöver göra är att registrera dig för ett gratis konto. Skriv in ditt namn, e-postadress och ett lösenord. Du har nu tillgång till våra kärnfunktioner för alltid och många av våra betalda funktioner under 14 dagar.