Visma + Wikinggruppen

Kompletta lösningar för framgångsrik E-handel med professionell support!

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • E-handel/Webbshop

Wikinggruppen - Visma eEkonomi

Kompletta lösningar inklusive hjälp & stöd för framgångsrik E-handel
Hos Wikinggruppen får du en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webshop med mycket hög funktionalitet och smidig administration. Webshopen är GDPR kompatibel och dessutom ingår alltid Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift från Klarna. Unik och professionell mobilvänlig (responsiv) design av butiken enligt dina önskemål ingår i WGR Bas, WGR Plus samt WGR Enterprise. 

Starta en webbutik eller utveckla din befintliga e-handel
Wikinggruppen är med över 2 700 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta lösningar för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare, har försäljning till konsument eller B2B, försäljning till andra länder etc så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning. När du startar din webbutik hos oss, ingår allt du behöver för att kunna börja sälja.

Funktionalitet - Kopplingar - Flexibilitet
Butiken innehåller redan i grundutförande massvis med funktionalitet som dels syftar till att ge dig verktyg för bästa möjliga försäljning men även intern administrativ effektivitet. Utöver detta har vi ett stort antal kopplingar till system, inklusive Visma eEkonomi samt Visma Administration 1000 & 2000, som sammankopplade med webbutiken ger dig ett optimalt och effektivt flöde. Vi har färdiga kopplingar till en mängd olika betallösningar, logistik och affärssystem, prisagenter och marknadsplatser. 

Wikinggruppen stödjer dig i din e-handelsresa
Wikinggruppen har lång praktisk erfarenhet av tusentals e-handelsprojekt och vi har sett både framgångssagor och mindre lyckade e-handelsprojekt. Med lång erfarenhet kommer kunnandet och kompetensen att hjälpa dig lyckas. Som kund hos Wikinggruppen har du fri support både via e-post samt telefon rörande allt kring webbutiken, e-handelsfrågor mm.

Kom igång

Kom igång med e-handel med direktkoppling mot Visma eEkonomi

Klicka här!

Vad händer sedan?
När ni lagt er order så får ni en personlig kontakt i form projektledare tilldelad. Din projektledare kommer sedan hjälpa och stödja dig i uppstarten av din nya webbutik men även efter lansering för att ge dig maximala förutsättningar att lyckas så bra som möjligt. 

Välkommen till Wikinggruppen!