Visma eKrav

Tack vare eKrav får du hjälp med påminnelse- och inkassohantering.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Faktura-påminnelser-inkasso

Support

Visma eKrav

Visma eKrav

Tack vare eKrav får du hjälp med påminnelse- och inkassohantering oavsett ekonomiprogram. Du väljer själv vilka förfallna fakturor som du vill ladda upp till tjänsten, och du gör det via dator, mobil eller surfplatta. Enkelt och bekvämt. Registrera ditt företag kostnadsfritt – din första påminnelse kan gå med posten redan imorgon.

Så här funkar det:
- När du saknar betalning för en faktura så laddar du själv upp fakturan till tjänsten. Då sänds en påminnelse till din kund.
- Betalas inte påminnelsen går det ut ett inkassokrav.
- Skulle även denna lämnas obetald gör vi 24 dagar efter att påminnelsen gått ut en bedömning om vidare åtgärder, där bland annat din kunds betalningsförmåga undersöks. Om den bedöms vara fullgod, går vi vidare med kravet till kronofogdemyndigheten för fortsatt kravhantering.


Tjänsten levereras av Visma Financial Solutions. Notera att tjänsten inte kostar något för dig som uppdragsgivare, men att det kan tillkomma vissa utlägg för betalningsföreläggande och verkställighet hos Kronofogden, samt avgifter för ärenden som återkallas. Klicka här för att få mer information och villkor »

Kom igång

Redo att aktivera?

Klicka HÄR eller via Appar och tillval inne i ditt Visma eEkonomi!

Övrig hjälp/support