Visma + VendoPRO från Vendolink

Vi tar hand om din kassa - så du kan fokusera på din verksamhet.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Bokningssystem
  • Kassasystem
  • Lagerhantering

Marknadens mest kompletta kassasystem

VendoPRO från Vendolink är ett av Skandinaviens ledande och mest kompletta kassasystem -

VendoPRO är utformat för att förenkla dina dagliga och återkommande moment och samtidigt ge stöd åt allt en verksamhet behöver.

Genom att integrera med Visma effektiviserar du din företagsadministration, och undviker onödigt dubbelarbete.

Överföringen sker helt automatiskt i bakgrunden och kan innefatta allt från bokföringsinformation till fakturering och lagersaldo.

Kommunikationen är dubbelriktad så du kan fritt välja var du exempelvis vill arbeta med ditt artikelregister, informationen uppdateras automatiskt i respektive system.

De funktioner som finns i våra lösningar är bara ett klick bort och vi fokuserar på att automatisera så mycket som möjligt. Allt för att du skall kunna fokusera på din verksamhet och affär.

Systemet är utvecklat i nära samarbete med våra kunder och har finslipats under många år utifrån deras behov. Det finns ett stort antal branschanpassade funktioner och vår marknadsledande kundsupport säkerställer, per telefon, chatt och e-post att våra kunder alltid är redo att ta betalt Med Vendolink är du alltid säker!

Kom igång

Din verksamhet är det viktigaste för oss och våra lösningar skall förenkla det dagliga arbetet.

Låt en av våra experter visa dig hur vi, tillsammans med en koppling till Visma, kan hjälpa dig att fokusera på din verksamhet genom att exempelvis automatisera överföring till redovisningen.
Du får svar på alla dina frågor och vi tar fram den bästa möjliga lösningen för dig.

042-311 11 00 / [email protected] / vendolink.se