Visma + Trukks - Arbetsorder

Trukks, mjukvara för både affärsutveckling (säljstöd) och eftermarknad.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Arbetsorder

Spring fort med Trukks

Verktyget

Trukks - suite of efficiency - är marknadens modernaste verktyg för att styra företag vars operativa verksamhet huvudsakligen inriktas på installation och service med tillhörande serviceavtal.

Skalbart och prisvärt för alla storlekar på företag, dessutom otroligt användarvänligt och anpassat till just ert företags behov.

Om ni erbjuder installation och service med tillhörande serviceavtal åt era kunder, då är Trukks verktyget för en enkel och effektiv vardag.

Effektivt & prisvänligt
Plattformen Trukks underlättar effektivare verksamhet på många sätt. Bland annat så säkerställs maximal nyttjandegrad på funktioner genom att skräddarsy produkten efter era behov.

Anpassat, snyggt och enkelt
Vi anser att allt IT system ska följa affärens utveckling och inte tvärtom. Det är precis vad Trukks gör och dessutom utifrån ett kundvänligt perspektiv. Funktioner, språk / semantik, listor, statistik osv följer era affärsbehov på riktigt.

Automatisera enformig administration
Administrativa moment och uppgifter som återkommer med liknande scenario kan ni med Trukks automatisera. På så vis kan ni minska på kom-ihåg-listor och rutiner kopplat till IT system.

Integrationer och teknologi
Möjligheterna att integrera Trukks med andra IT system eller uppkopplade produkter är i princip obegränsade. Fråga oss bara, så hjälper vi till att utvärdera integrationen för möjligheter och begränsningar.

Med Trukks är allt möjligt.
Undrar ni fortfarande om Trukks passar er verksamhet. I sådant fall kan vi rekommendera en inspirerande demonstration. Ett urval av serviceföretag Trukks anpassas till är:
Kontorsmaskiner, Hissar, Säkerhetsinstallationer, Kaffemaskiner, Maskiner och konferenssystem.

Kom igång

Det är snabbt och enkelt att komma igång med Trukks

Kontakta oss så hjälper vi er igång med lösningen och integrationen till eEkonomi.

https://www.trukks.se/product#contact