Visma + Timeplan

Molnbaserad planering, tidrapportering, uppföljning, HR & löneunderlag

Fungerar tillsammans med

  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Analys-rapporter-budget
  • Schemaplanering
  • Tid/Projekt

Personalhantering som är lätt & rätt!

Timeplan är ett modernt och kraftfullt WFM-system (Workforce Management) som är helt molnbaserat.

Schemaläggning Schemaläggningen har aldrig varit smidigare! Tidsbesparingen är stor då du med några få klick får översikt över din verksamhet genom att planera grundscheman och individuella pass för dina medarbetare. Semesterplanering och sjukfrånvaro regleras enkelt och medarbetarna ser sina scheman och tillgängliga extrapass direkt i mobilen. 

Tidsredovisning Med Timeplan blir tidredovisningen enkel! Via stämplingsterminaler stämplar ni snabbt in och ut där tidsregistreringen sker automatiskt och ni på så vis får full kontroll på timmar och personalkostnader. Exakta tider och rätt lön på samma gång! Vi har även avvikelserapporteringsfunktion i mobilapp.

Egen app Kommunikation och delaktighet är väldigt viktigt när det gäller personalplanering och bidrar till nöjdare medarbetare och effektivare planering! I vår mobilapp kan medarbetarna se sitt schema, ansöka om ledighet, se flex- och timbank och kommunicera smidigt med sin chef och kollegor! 

Export till lön Sist görs en export till ert lönesystem som smidigt binder ihop planeringen med lönerna. Få full kontroll på hela kedjan i er verksamhet och en tydlig översikt av era personalkostnader hela vägen och effektivisera er löneprocess. Visma är en viktig partner för oss och våra kunder som underlättar lönehanteringen.

Kom igång

Starta ett gratis testkonto för Timeplan

Kom igång med Timeplan En bra start är en oerhört viktig faktor för ett gott samarbete. När ni blir kund hos är vår största uppgift att ni ska känna er trygga och att vi sinsemellan har en god och tydlig dialog. Vi som leverantör måste alltid vara lyhörda, se till era behov som verksamhet och alltid göra vårt yttersta för att ni ska vara nöjda!  

Uppstart I uppstartsfasen utses en supportmedarbetare som kommer att hjälpa er att komma igång. Ni har tillsammans ett första uppstartsmöte där även en tid för utbildning bokas samt stämmer ni av inför själva konfigurationen av er kundmiljö i Timeplan.

Installation och konfiguration Vi installerar och konfigurerar er miljö efter era önskemål och behov och ger er access till Timeplan när detta är klart. Här finns möjlighet att importera data från andra system.

Utbildning En grundutbildning hålls för era administratörer i Timeplan där vi går igenom systemets alla delar. Vi anpassar självklart utbildningen efter era önskemål och behov och hjälper er att komma igång med arbetet i Timeplan i slutet av utbildningsdagen.  

Uppföljning och support Efter utbildningen arbetar vi med uppföljning och vår supportavdelning står redo att svara på era frågor. Vi hjälper er med att testköra er första löneperiod samt är med när ni kör er första lön skarpt. Det ingår fri support för de användare som genomfört en utbildning i Timeplan och vår support är öppen mellan 9:00 –16:00 alla vardagar.