Visma + TimeLog för Visma Lön

Koppla tidregistrering och lönehantering och slipp dubbelarbetet.

Fungerar tillsammans med

  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Tid/Projekt

Tid, semester, flex och frånvaro

TimeLogs tidregistrering gör att dina medarbetare kan registrera sin tid, flextid, frånvaro och semester på ett enkelt sätt.

Med konceptet cross platform tracking ger TimeLog alla medarbetare just det tidregistreringsverktyg som passar deras vardag.

Spelar ingen roll om det är löpande tidregistrering på datorn för medarbetaren som har många mindre kontorsgöromål, automatisk registrering i Microsoft Outlook för medarbetaren som har hela dagen planerad eller handhållen registrering på Android eller iPhone för konsulten som är på språng – det finns garanterat en lösning som passar.

För det är det bästa sättet att få en stabil och rättvisande tidregistrering på ditt företag.

I TimeLog samlas varje medarbetares registrerade tid på ett lönekonto. Sedan kan arbetstiden överföras till Visma Lön 300 eller 600 via en filintegration.

Det innebär att du sparar tid och slipper besvärliga procedurer och dubbelinmatningar i två olika system.

Med den skräddarsydda Visma-exportfilen får du varje månad översikt över flextid, frånvaro, semester och arbetstid för alla medarbetare så at lönen beräknas korrekt och utan brister.

Prova TimeLog gratis i 30 dagar och börja spara tid på lönedministrationen redan idag.

Kom igång

Skapa ett konto hos TimeLog – det är gratis att testa de första 30 dagarna – och aktivera Visma Lön-integrationen under systeminställningarna med ett enda klick.

Så enkelt är det.

Om du har några frågor om hur du använder integrationen hittar du utförliga hjälptexter i TimeLog och vår support är alltid redo att hjälpa dig vidare.