Visma + Teamhub

Kom igång på nolltid och få stenkoll på projekten, vi är med dig hela vägen.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Arbetsorder
  • Schemaplanering
  • Tid/Projekt

Teamhub - Enkelt, Smart & Kraftfullt.

Hur fungerar det?

Med Teamhub får du stenkoll på timmarna, materialet, leverantörsfakturorna och därmed kostnader och intäkter i projekten. Du kommer enkelt igång med tidrapporteringen via en lättanvänd app och du ställer själv in vem som godkänner vad som rapporterats. Därefter kan du med bara några klick få fram detaljerade rapporter, dagböcker, underlag till lön, fakturering och projektuppföljning.

Hur fungerar kopplingen till Visma eEkonomi?

Vi synkar automatiskt projekt, kunder, och artikelregister och vi lyssnar såklart på er vad ni önskar er i kopplingen till Visma E-ekonomi.

Vad kostar det?

Allt du behöver för underlag till lön och fakturering får du för endast 30kr per användare i månaden. Ingen uppstartskostnad, inga bindningstider och alltid 30 gratis testdagar. Supporten och utbildning bjuder vi på!

När du vill växla upp så kan du bygga på Teamhub med utökad projektuppföljning, resursplanering, prognoshantering, leverantörsfakturahantering och massor av andra smarta funktioner. Läs mer om vad de olika modulerna och vad de kostar på www.goteamhub.com/sv eller kontakta oss på 08-777 77 00 eller [email protected]

Hur kommer du igång?

Antingen ringer du oss på 08-777 77 00 eller mailar på [email protected], support och utbildning kostar så klart ingenting och du binder dig inte heller till någonting. Du kan så klart skapa ett konto här på direkten.

Teamhub används i fler än 250.000 projekt av mer än 10.000 användare, kom igång med Teamhub redan idag.

Läs mer på -> www.goteamhub.com/sv

Kom igång

Att komma igång är enkelt, tar oftast inte mer än några minuter.

Du börjar med att skapa ett konto här
Fyll i informationen som efterfrågas i formuläret
Gå in under "Inställningar" och sen "kopplingar till andra system" och aktivera kopplingen till Visma e-ekonomi.
Klart!
..du kan så klart skapa ett testkonto och prova Teamhub lite först, du har alltid 30 gratis testdagar och vi hjälper dig gärna igång med support och utbildning, så klart helt kostnadsfritt.