Visma + SwedeTime

Ett skalbart system för effektivare resursplanering och schemaläggning

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration
  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Bemanning
  • Schemaplanering
  • Tid/Projekt

Your time matters

Genom smarta verktyg för bemanning blir resursplanering och schemaläggning både lättare och effektivare. För administratörer och samordnare innebär ett system som SwedeTime mer tid för viktiga frågor och mindre administration. För personal, vikarier och konsulter finns också många fördelar, till exempel användarvänlig och enkel tidrapportering. Vår största kundgrupp är bemanningsföretag men många andra branscher har insett fördelarna med ett digitalt verktyg för resurs- och schemaplanering. Här ger vi dig fem skäl till att välja SwedeTime.

Komplett lösning

SwedeTime erbjuder en komplett lösning från planering av pass, bokning av personal, tidrapportering och attestering till löne- och fakturaunderlag. Har du bara behov av en särskild funktion kan SwedeTime integreras som ett komplement till befintliga system i din organisation. Integration är en av våra styrkor.

Anpassat och skalbart

Vår filosofi är att du inte ska behöva se det du inte använder och självklart inte betala för det heller. Systemet är i grunden ett och samma med stora möjligheter till anpassning för de unika behoven hos varje kund.

Vår rekommendation är att komma igång med funktionerna som löser organisationens akuta behov och därefter växla upp med fler funktioner när behoven ändras eller när företaget växer. Vi hjälper dig att optimera systemet på det bästa sättet för just din verksamhet.

Rätt kompetens på rätt plats

SwedeTime har flera smarta funktioner för att säkerställa att rätt person bokas in på passet. Första kriteriet är att medarbetarna får behörighet för vissa typer av uppdrag. Därefter finns möjligheten att addera kompetenskrav, tillgänglighet, prioritet och inbokning baserat på ett individuellt poängsystem. Varje system har ett enskilt poängsystem så att du som kund själv kan bestämma vilka parametrar som ska ge poäng. 

Molntjänst, tillgänglig för alla

Ingen installation behövs, varken för administratörer eller personal. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt för alla användare och från alla typer av enheter. En schemaändring syns direkt i systemet, vilket gör att risken för missförstånd och missuppfattningar minimeras. Du behöver inte heller tänkta på systemuppdateringar, det sköts löpande av oss som leverantör och är en av fördelarna med molnbaserat.

Priset

Vi strävar alltid efter en långsiktig relation med våra kunder och lägger mycket tid och kraft på uppstartsfasen. Din effektivisering och framgång är vår framgång. Se vilket paket som passar din verksamhet i vår prismatris.

Kom igång

Att komma igång med SwedeTime är enkelt. Vi börjar alltid med ett uppstartsmöte där du som kund tillsammans med en konsult från SwedeTime går just dina specifika behov. Därefter konfigureras systemet efter era önskemål och vi påbörjar en testperiod utan begränsningar och bindningstid. När du som kund är nöjd med konfigurationen påbörjas driftsperioden med 3 månaders bindningstid. 

Steg 1 - Demo (1 timme) inklusive konsultation kring systeminställningar
Steg 2 - Uppsättning och konfiguration av system (1-2 arbetsdagar)
Steg 3 - Godkännande av konfiguration från kund
Steg 4 - Testperiod och utvärdering av system, 2-3 månader utan bindningstid
Steg 5 - Driftperiod, 3 månaders bindningstid